Eyexpert

Eyexpert All-in-1 Easycare 380 ml MPS 380ml

€ 10,95
Selecteer aantal
1
Beschikbaar

Eyexpert All-in-1 Easycare 380 ml

De Eyexpert All-in-1 Easycare lenzenvloeistof van Eyewish is een fijne lenzenvloeistof die helpt bij het bevochtigen van de contactlenzen. De vloeistof houdt de lenzen langer vochtig, zodat je minder snel last krijgt van droge ogen. Daarnaast is de vloeistof handig voor het reinigen en desinfecteren van de lenzen. Ook is de Easycare lenzenvloeistof perfect voor het bewaren en inzetten van de lenzen.

  • disinfectOntsmetten en reinigen
  • hydrationHydratatie en bewaring
Gebruiksaanwijzing
  • Maak jouw zachte lens schoon iedere keer na gebruik en bewaar de lens in het bijgeleverde lenzendoosje. Het is aanbevolen om de lens minimaal 4 uur in het doosje te bewaren, zodat de vloeistof z'n werk kan doen. Als de contactlenzen eerder verwijderd worden dan de 4 uur, kun je ze gewoon gebruiken zonder je ogen te beschadigen, maar het beperkt de effectiviteit van het disinfecteren van je lenzen. Jouw zachte lenzen kunnen maximaal 7 dagen in de lenzenvloeistof bewaard blijven.

Specificaties

Disclaimer: Alleen gebruiken volgens de instructies. Als u irritatie ervaart, verwijder dan uw lenzen en raadpleeg uw opticien.