org-be_grandoptical:/Content Items/2014/Aanbiedingen/gekleurde-glazen.png

De beste gekleurde glazen voor uw zonnebril

Wanneer u een mooie merkzonnebril koopt bij GrandOptical, bieden wij de mogelijkheid om hem op sterkte te laten maken. Zo kunt u op momenten dat de zon schijnt ook scherpt zien.

Voor €50 heeft u al een paar gekleurde en geharde kwalitatieve unifocale glazen op sterkte! Kiest u voor multifocale glazen dan heeft u al een paar gekleurde en geharde kwalitatieve glazen voor slechts €150.

U kiest uit veel verschillende zonneglazen die allemaal 100% uv-bescherming bieden. Zo heeft u keuze uit zonneglazen voor alledaagse situaties zoals op het terras of in de tuin. U kunt ook kiezen voor grijze ‘sport’ glazen die extra geschikt zijn voor op het water, of oranjebruine ‘traffic’ zonneglazen die u extra goed zicht bieden in de auto. Polariserende zonneglazen behoren ook tot de mogelijkheden. Deze glazen geven uw ogen extra rust, omdat ze schitteringen op het wegdek of water wegnemen.

Advies op maat

Een zonnebril op sterkte kiezen die aan al uw wensen voldoet en uw persoonlijke stijl optimaal weergeeft, is een uitdaging. Onze opticiens kunnen u uitgebreid adviseren welke zonnebril het best bij u past.
Maak dan online een afspraak of loop eens binnen bij GrandOptical bij u in de buurt voor gratis advies.

© Copyright | Alle getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW
Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Algemene voorwaarden | Cookies
org-be_grandoptical:/Content Items/Footer/gob-paymentmethods.png
Welkom bij GrandOptical Kies hier uw taal
 
Bienvenue chez GrandOptical Choisissez votre langue