€100 korting op uw bril
€100 korting op uw bril

korting op uw bril

Ja, u heeft het goed begrepen: als u nu bij GrandOptical een bril koopt, dan krijgt u €100 korting op uw enkelvoudige bril en bij aankoop van een multifocale bril krijgt u zelfs het montuur gratis. Hét uitgelezen moment voor die nieuwe bril dus.

Onze stylisten helpen u trouwens graag om dat ene exemplaar uit te zoeken dat perfect bij u past met persoonlijk stijladvies. Wij adviseren u graag.

Bovendien voert uw GrandOptical opticien steeds een deskundige oogmeting uit. Spring gerust binnen in uw dichtstbijzijnde GrandOptical winkel. Of maak het uzelf gemakkelijk: maak online een afspraak.

Boss

€239

Max Mara

€219

Saint Laurent

€279

* Lees hier de voorwaarden van deze aanbieding

HOE KUNT U PROFITEREN VAN DEZE AANBIEDING?

Voorwaarden

  • Bij aankoop van minimaal unifocale 1.6 Superclean glazen twv €199/paar krijgt u een korting van €100 op het totaalbedrag van uw aankoop. Niet geldig op de prestigemerken. Actie niet cumuleerbaar met andere kortingen en enkel geldig in alle GrandOptical winkels in België, tem 30 juni 2018.
  • Bij aankoop van minimaal multifocale Excellente glazen, krijgt u het montuur gratis. Niet geldig op de prestigemerken. Actie niet cumuleerbaar met andere kortingen en enkel geldig in alle GrandOptical winkels in België, tem 30 juni 2018

© Copyright | Alle getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW
Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Algemene voorwaarden | Cookies
org-be_grandoptical:/Content Items/Footer/gob-paymentmethods.png
Welkom bij GrandOptical Kies hier uw taal
 
Bienvenue chez GrandOptical Choisissez votre langue