Uw eindejaars-cadeau*!

U kunt nu profiteren van een unieke aanbieding: bij aankoop van een complete bril krijgt u 100€ cadeau op uw unifocale bril en €200 op uw multifocale bril*.

Wilt u ook goed zien én er goed uitzien, kom dan naar GrandOptical en bekijk onze nieuwe collectie met mooie eigentijdse monturen en zonnebrillen. U kiest uit een gevarieerde collectie met bekende topmerken als Michael Kors, Carrera, Gucci, Boss Orange, Persol en Ray-Ban. Onze ervaren opticiens adviseren u graag bij het kiezen van een nieuw montuur.

Maak online een afspraak
Je kan uiteraard altijd langsgaan bij de GrandOptical boetiek in jouw buurt. Wil je zeker zijn dat je direct geholpen wordt? Maak dan online een afspraak.

Bekijk de voorwaarden of loop eens binnen bij de GrandOptical boetiek bij u in de buurt.

org-be_grandoptical:/Content Items/2014/aanbiedingen/actie-eindejaar.png

Ontdek de laatste trends bij GrandOptical

Indian Summer

Kleurrijk en transparant zijn dé highlights in de eyewear voor vrouwen. De Indian Summer trend omvat monturen waarbij levendige kleuren en zachte pastels de boventoon voeren.

Vintage Nerd

De vintagebrillen uit de fifties en sixties zijn in de laatste jaren uitgegroeid tot echte stijliconen. Waar de monturen vroeger zwaar, donker en dik waren, is de trend nu meer overgegaan naar dun kunststof, wat zorgt voor een iets subtielere look.

Retro Round

Op zoek naar een klassieke, maar toch trendy look? Retro Round combineert beide! Van perfect rond tot Panto, het soort montuur dat in de jaren ’40 door geleerden werd gedragen, waarvan de bovenkant is afgevlakt.

Smart Chic

Deze trend brengt moderne en tegelijk klassiek, speelse monturen. Ze onderscheiden zich door subtiele details in materiaal, vorm en afwerking. Bijvoorbeeld een slimme mix van materialen, door het gebruik van carbon fiber, mat, glanzend of metallic kleurgebruik.

Cat Eye

Audrey Hepburn en koningin Juliana waren zonder het te weten al echte trendzetters in de jaren ’50 en ’60. De bekende vlindervorm brillen van weleer komen helemaal terug in een kunstof uitvoering, waar ze vroeger vooral uit metaal gemaakt werden. De Cat Eye-monturen zorgen voor een stijlvolle en vrouwelijke look.

Classic Deluxe

Een opmerkelijke tendens is de opkomst van luxemonturen. Deze supervrouwelijke en meer klassieke brillen geven een look net iets extra. Voornamelijk grote modehuizen volgen deze trend en voegen een eigen toets toe aan hun collectie.

HOE KUNT U PROFITEREN VAN DEZE AANBIEDING?

© Copyright | Gebruiksvoorwaarden | Algemene voorwaarden
org-be_grandoptical:/Content Items/Footer/gob-paymentmethods.png

Welkom bij GrandOptical Kies hier uw taal
 
Bienvenue chez GrandOptical Choisissez votre langue