2 maanden omruilgarantie
Gratis onderhoud & controle
Uitgebreide oogmeting in een winkel naar keuze

Heb je een nieuwe bril nodig? Koop nu en krijg twee brillen voor de prijs van één + een cadeaubon om weg te geven! Kom langs in één van onze winkels om gebruik te maken van deze actie. Lees de voorwaarden voor deze actie.

Bekijk alvast onze brillen 

Brillen

506 Resultaten
Sorteren op:
Relevant

Brillen van de beste merken

Ben je op zoek naar een nieuwe bril? Bij GrandOptical hebben we een ruim assortiment aan brillen van heel veel topmerken. Zo heb je altijd genoeg keuze! Zowel voor damesbrillen, herenbrillen als kinderbrillen ben je bij ons aan het juiste adres. Bij GrandOptical vinden wij het belangrijk dat je de mooiste bril vindt. We helpen je hier graag bij. Bekijk eens onze brillentrends, zoals Soft Vintage, Bold Iconics, Fabolous Metal en Night to Day. Wellicht dat je hier jouw favoriete bril tussen ziet staan!

Bril kopen bij GrandOptical

Heb je de bril die je zocht gevonden? Een bril zonder sterkte kun je direct bestellen. Wil je een bril op sterkte? Dan kun je deze eenvoudig online aanvragen. Hiervoor is het van belang dat je weet wat je sterkte is, want deze moet je invullen. Vervolgens stellen we je nog een aantal vragen, de antwoorden hierop zijn te vinden op je brilrecept. Houd deze dus bij de hand tijdens het bestelproces. Weet je jouw sterkte nog niet? Maak dan een afspraak voor een oogmeting. Onze opticiens helpen je graag verder. We onderzoeken wat je sterkte is en checken de gezondheid van je ogen. 

Maak een afspraak

Welke bril past bij mij?

Bij GrandOptical heb je keuze uit brillen van heel veel verschillende topmerken, zoals Ray-Ban en Tom-Ford. Er zit altijd wel wat tussen! Maar we begrijpen ook dat dit het vinden van jouw favoriete bril juist lastiger kan maken. Daarom kun je altijd op ons advies rekenen! Vraag bijvoorbeeld gratis styling-tips aan en krijg advies van onze professionals. 

Geniet als klant van de voordelen 

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Zo kan het gebeuren dat je jouw bril per ongeluk laat vallen of kwijtraakt. Zonde natuurlijk! Gelukkig kun je bij GrandOptical kiezen voor GrandOmnium: een verzekering voor jouw bril die je gemakkelijk aanvraagt bij de aanschaf van jouw bril. Zo ben je altijd verzekerd wanneer er iets met je bril gebeurt. Dat is nog niet alles, want als klant van GrandOptical kun je ook altijd langskomen voor gratis onderhoud aan je bril. Meer weten over de voordelen van GrandOptical? Lees meer over onze services en garanties

Kom langs bij GrandOptical

Je bent van harte welkom in een GrandOptical bij jou in de buurt. We helpen je graag. Je kunt terecht voor verschillende brillen, zoals een multifocale bril, een leesbril en een computerbril. Maar ook voor andere producten kun je bij ons terecht! Wij verkopen bijvoorbeeld ook contactlenzen en zonnebrillen.