Perfecte brillenglazen
passend bij uw kijkgedrag

Draagt u een bril voor scherp zicht in de verte, achter een beeldscherm, tijdens het lezen, autorijden of sporten? GrandOptical heeft glazen die perfect passen bij uw kijkwensen. Van extra dun glas tot glazen met een BlueClean coating.

Perfecte brillenglazen
passend bij uw kijkgedrag

Draagt u een bril voor scherp zicht in de verte, achter een beeldscherm, tijdens het lezen, autorijden of sporten? GrandOptical heeft glazen die perfect passen bij uw kijkwensen. Van extra dun glas tot glazen met een BlueClean coating.

Leesbril

Veel mensen van 40 jaar en ouder zullen het herkennen. De lettertjes van kranten en boeken worden steeds kleiner. Lezen is steeds vaker vermoeiend, zeker bij wat minder licht. Soms krijgt u er zelfs hoofdpijn van. Een perfect zittende leesbril met de juiste scherpte voor elk oog biedt dan hulp.

Bij GrandOptical nemen we uitgebreid de tijd voor u. We bepalen de leessterkte van uw beide ogen. Het kan immers zijn dat die niet helemaal dezelfde is. De opticien zorgt er ook voor dat uw brillenglazen perfect geslepen en geplaatst worden.

Waarom een leesbril kopen bij GrandOptical?

org-be_grandoptical:/Content Items/2017/09/image10.png

Het belang van een goede leesbril op sterkte

Er zijn talloze winkels waar u een goedkope, kant-en-klare leesbril kunt aanschaffen. Geen slimme keuze in onze ogen. Deze brillen hebben namelijk altijd dezelfde sterkte voor beide ogen en de monturen zijn vaak oncomfortabel. De glazen zijn van matige kwaliteit waardoor er snel krassen opkomen die weer een hinderlijk beeld geven. Lezen bij kunstlicht is bovendien veel rustiger aan de ogen met ontspiegelde glazen.

Welke sterkte heb ik nodig?

Een afwijking van 0,5 lijkt niet veel maar kan er net voor zorgen dat u klachten ervaart. Bovendien kan het ook zo zijn dat u aan een oog slechts een lichte afwijking hebt van bijvoorbeeld 0.5 of 0.75 terwijl u andere oog om een veel hogere sterkte vraagt bijvoorbeeld 4 of 5. Bij ons kunt u rekenen op een vakkundige oogmeting zodat beide brillenglazen de juiste sterkte hebben. Zo zorgen wij ervoor dat uw leesbril op sterkte zo optimaal mogelijk corrigeert zodat u weer comfortabel leest zonder dat u met uw ogen hoeft te knijpen of hoofdpijn krijgt.

Click & Collect:
Online kiezen, vrijblijvend passen in de winkel

Heeft u een leuk montuur gezien in onze collectie? Dan kan u heel eenvoudig online een afspraak maken en dat montuur reserveren bij een GrandOptical in uw buurt. Onze volledige collectie monturen is geschikt voor alle leesglazen: keuze genoeg!

org-be_grandoptical:/Content Items/2017/09/image9.png

© Copyright | Alle getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW
Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Algemene voorwaarden | Cookies
org-be_grandoptical:/Content Items/Footer/gob-paymentmethods.png
Welkom bij GrandOptical Kies hier uw taal
 
Bienvenue chez GrandOptical Choisissez votre langue