2 maanden omruilgarantie
Gratis onderhoud & controle
Uitgebreide oogmeting in een winkel naar keuze

Ligt jouw sterkte tussen de -5 en +5? Koop dan nu een bril op sterkte online en ontvang een 2e bril gratis! Bij GrandOptical bestel jij jouw enkelvoudige bril op sterkte eenvoudig online. Uiteraard met behoud van dezelfde services die je in onze winkels krijgt. En of je nu je oog hebt laten vallen op een Gucci, Jimmy Choo, Boss of Sandro bril. Bij GrandOptical vind je een uitgebreid assortiment aan kwalitatieve merkbrillen. Lees de actievoorwaarden.

Lees hier hoe jij eenvoudig je bril online kan bestellen.

1809 Resultaten
Sorteren op:
Relevant

Zo bestel jij jouw bril eenvoudig online

Koop hier makkelijk & snel jouw nieuwe enkelvoudige bril op sterkte (sterkte: -5 / +5 & cilinder: -2 & +2). Heb je een andere sterkte en/of cilinder nodig, of wil je advies van een opticien? Maak een afspraak.

1. Kies een montuur

Filter in ons ruime assortiment merkbrillen op merk, kleur, materiaal of trend. Wil je weten welke vorm bij jouw gezicht past? Lees hier meer over gezichtvormen.

2. Kies het type bril

Bij GrandOptical kun je kiezen tussen een enkelvoudig bril op sterkte voor veraf of dichtbij. Ook kun je ervoor kiezen om jouw montuur te voorzien van zonneglazen in grijs, bruin en groen.

3. Vul je sterktes in

Ben je al klant bij GrandOptical? Geef dit in aan het bestelproces. Wij zorgen ervoor dat wij jouw bril gereed maken aan de hand van jouw laatste oogmeet gegevens. Wil je toch liever zelf handmatig je recept invullen? Dat mag ook. Ben je niet helemaal zeker van de juiste gegevens? Maak dan een afspraak voor een oogmeting.

4. Kies je glazen

Online kies je bij ons voor Easy glazen met een standaard ontspiegeling en kraswerende coating. Of kies voor onze Smart glazen die daarnaast ook anti-statisch zijn en minder vertekening hebben. Ook is het mogelijk om je montuur te voorzien van zonneglazen in grijs, bruin of groen. Wil je toch liever gepersonaliseerde glazen die helemaal zijn afgestemd op jouw ogen? Maak dan een afspraak in de winkel.

5. Kies je extra glastoevingen

Hier kun je kiezen om een blauw licht filter toe te voegen. Dit is geschikt wanneer je dagelijks veel achter een beeldscherm zit. Ook kun je kiezen voor meekleurende glazen zodat je niet hoeft te wisselen tussen een bril en zonnebril  op sterkte.

6. Maak een keuze over de betaling en levering

Betalen kan simpel en snel via bancontact en creditcard. De levertijd is maximaal 10 werkdagen. Je bril wordt steeds thuisgeleverd.

Koop jouw bril op sterkte en maak gebruik van onze services

Na de aanschaf van jouw nieuwe bril op sterkte, ben je altijd welkom in onze winkels voor een gratis brilcontrole. Tijdens deze controle stellen wij je bril optimaal af en we maken hem weer extra goed schoon. Dan zit jouw bril weer als gegoten. Bekijk al onze services en garanties.

 

Meestgestelde vragen