Ontdek de brillentrends 2018

Vierkant, extravagant of juist minimalistisch, bij GrandOptical ontdekt u de nieuwste trends op het gebied van brillen en zonnebrillen. Trends die inspireren en uitdagen om uw persoonlijkheid te onderstrepen. Omdat iedereen anders is, staan onze stylisten u graag bij om met de nieuwste trends de juiste look te vinden die bij uw gezichtsvorm én persoonlijkheid past.

Wired

Less is more! De smalle lichtgewicht metalen monturen zorgen voor een gedurfde minimalistische look. Gewaagd zonder al te opvallend te zijn. Dit seizoen kan het zelfs nog een tikkeltje extremer met halve monturen of zelfs helemaal randloze brillen.

Squared

Vierkante monturen geven elke stijl een eigenzinnige twist en laten een onuitwisbare eerste indruk achter! Dat een bril niet rond hoeft te zijn, bewijst de square trend. Gaat u voor een subtiel vierkant montuur of toch voor de uitvergrote versie van Dior?

Bold

Niet bang om op te vallen? In de Bold brillentrend voeren krachtige monturen met gewaagde details de boventoon. Denk aan opvallende prints, gewaagde frames en high bridge monturen. Of kies voor spannende studs of een mooie kleur! Voor iedereen die een fashion statement durft te maken.

Frozen

Transparant of pastel is een brillentrend die na een succesvol seizoen nog even doorzet. Karaktervolle en krachtige monturen met een softe touch, voor als het allemaal niet zo opvallend hoeft.

© Copyright | Alle getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW
Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Algemene voorwaarden | Cookies
org-be_grandoptical:/Content Items/Footer/gob-paymentmethods.png
Welkom bij GrandOptical Kies hier uw taal
 
Bienvenue chez GrandOptical Choisissez votre langue