Unifocale bril

Zie je van veraf niet goed? Of heb je juist problemen met dichtbij kijken? Met een unifocale bril zie je op één afstand weer superscherp. Wij bieden je een ruim assortiment monturen van topmerken, zoals Ray-Ban, Gucci en Boss. Maak gerust een afspraak online voor een uitgebreide oogmeting of spring binnen bij jouw dichtstbijzijnde GrandOptical. Onze opticiens helpen je graag.

Wat zijn unifocale glazen?

Unifocale brillenglazen bevatten maar één sterkte en worden gebruikt om scherp te zien veraf óf juist dichtbij. Een bril voor dichtbij wordt ook wel leesbril genoemd. Een bril voor veraf is geschikt voor mensen die minder goed zien tijdens het autorijden, bordlezen, TV kijken etc.

Kies jouw unifocale bril op basis van kijkgedrag

Om jouw brillenglazen zo goed mogelijk te laten aansluiten op je wensen heeft GrandOptical de unifocale glazen ingedeeld op basis van kijkgedrag. Op basis van jouw kijkgedrag krijg je advies over welke glazen het beste bij jou passen:

Standaard krijg je dunne glazen (1.6), die zijn voorzien van een UltraClean coating. De UltraClean coating is kraswerend, anti-reflecterend, waterafstotend, vuilbestendig en anti-statisch. Zo vind je bij ons altijd de beste kwaliteit glazen.

Bekijk de huidige aanbiedingen

Extra opties en bewerkingen

  • Extra dun glas (1.67)
  • Extra dun glas (1.74)
  • Slimfit
  • Meekleurend

Extra beschermingsopties

  • UltraClean UV coating
    deze coating beschermt jouw ogen tegen UV licht
  • BlueClean coating
    deze coating vermindert vermoeide ogen bij beeldscherm gebruik