Standaard gratis verzending
Pick-up in store mogelijk
Abonnementsvorm beschikbaar

Wil jij nieuwe contactlenzen? Bij GrandOptical hebben hebben we altijd het type lens dat bij jou past! Denk bijvoorbeeld aan dag-, week- of maandlenzen. Profiteer nu van tot -20% korting op geselecteerde contactlenzen.

Lenzen

55 Resultaten
Sorteren op:
Relevant

Contactlenzen bestellen

Is jouw zicht niet optimaal, maar draag je liever geen bril? Dan zijn contactlenzen voor jou gemaakt. Met ons ruime aanbod aan lenzen van onder andere Eyexpert, AirOptix en Acuvue, vind je altijd de lenzen die passen bij jouw wensen en behoeftes. Lenzen bestellen doe je eenvoudig online of kom langs in één van onze winkels.

Verschillende type lenzen 

Bij GrandOptical verkopen we dag-, week- en maandlenzen. Als je lenzen gaat kopen is het dus handig om na te denken over jouw specifieke wensen. Daglenzen zijn heel hygiënisch en geschikt om bijvoorbeeld mee te sporten, maandlenzen zijn vaak weer voordeliger. Ook verkopen we nachtlenzen, multifocale lenzen en lenzen die geschikt zijn voor mensen met astigmatisme. Bij GrandOptical zijn al deze lenzen online te bestellen in onze webshop.

Draag je altijd een bril, maar zou je graag eens weten hoe het is om lenzen te dragen? Probeer dan nu gratis lenzen uit! Hoe? Maak een afspraak voor advies en een oogmeting, zodat je weet welke lenzen het beste bij jouw ogen passen en krijg vijf paar daglenzen of één paar maandlenzen mee naar huis. 

Lenzen kopen? Bestel je lenzen online bij GrandOptical!

Bij GrandOptical kun je lenzen kopen in één van onze vele winkels, maar je kunt ze ook heel eenvoudig online bestellen. Bestel je vandaag nog lenzen in onze webshop? Dan ontvang je ze morgen al in huis (zolang de voorraad dit toelaat)! 

Vind je de contactlenzen die je zoekt niet in onze webshop, maar heb je ze eerder wel al eens bij GrandOptical gekocht? Bestel ze dan eenvoudig na via ons bestelformulier.

Bestelformulier

De voordelen van een lenzenabonnement

Bij GrandOptical bestel je naast je lenzen ook je vloeistof eenvoudig online. Met onze @Home-service wordt het gratis thuisbezorgd en krijg je ook nog eens ieder halfjaar een gratis professionele oogcontrole.

Meer informatie