Standaard gratis verzending
Pick-up in store mogelijk
Abonnementsvorm beschikbaar

Wil jij nieuwe contactlenzen? Bij GrandOptical hebben hebben we altijd het type lens dat bij jou past! Denk bijvoorbeeld aan dag-, week- of maandlenzen. 

Lenzen

59 Resultaten
Sorteren op:
Relevant

Contactlenzen online bestellen

Is jouw zicht niet optimaal, maar draag je liever geen bril? Dan zijn contactlenzen voor jou gemaakt. Met ons ruime aanbod aan contactlenzen vind je altijd lenzen die passen bij jouw wensen en behoeftes. Lenzen bestellen doe je eenvoudig online of maak een afspraak en kom langs in één van onze winkels.

Verschillende type contactlenzen 

Bij GrandOptical verkopen we dag-, week- en maandlenzen. Daglenzen zijn zeer hygiënisch en geschikt om bijvoorbeeld mee te sporten, maandlenzen zijn vaak weer voordeliger. Weeklenzen zitten er, wat betreft het draaggemak, precies tussenin. Ook verkopen we nachtlenzen, multifocale lenzen en lenzen die geschikt zijn voor mensen met astigmatisme. Bij GrandOptical zijn al deze lenzen online te bestellen in onze webshop.

Draag je altijd een bril, maar zou je graag eens weten hoe het is om lenzen te dragen? Of ga je voor het eerst contactlenzen dragen? Kom dan eerst langs voor een oogmeting. Daarna kun je gratis contactlenzen uitproberen

Contactlenzen van bekende merken

Ben je op zoek naar lenzen van een specifiek merk? Bij GrandOptical vind je contactlenzen van diverse topmerken. Zo vind je in ons assortiment onder andere lenzen van de merken Acuvue, Air Optix, Eyexpert en Biofinity. Elk merk heeft zijn eigen voordelen, dit komt omdat de lenzen uitgerust zijn met unieke technologieën van verschillende fabrikanten. Ook zit er diversiteit in het type lens, het materiaal dat wordt gebruikt en de waterconcentratie van de lens. Er zit dus vast en zeker een lenzenmerk tussen waar jouw voorkeur naar uitgaat. 

Harde lenzen of zachte lenzen?

Als je besloten hebt om lenzen te kopen, kom je online veel verschillende type lenzen tegen. Dit is best verwarrend. Eén soort onderscheiding wordt gemaakt tussen harde lenzen en zachte lenzen. Harde lenzen zijn vormvaste contactlenzen die voor een langere periode gedragen worden. Vaak is de draagperiode minimaal één jaar. De harde contactlenzen sluiten perfect aan op je ogen en zijn relatief goedkoop. Wel zijn deze lenzen onderhoudsintensief, harde lenzen moeten namelijk elke dag volledig vrij zijn van vuil. Aan de andere kant vormen zachte lenzen zich juist naar de vorm van je ogen, dit zorgt voor extra comfort. Van dit type lens koop je meerdere setjes lenzen tegelijk, dit kunnen dag-, week- of maandlenzen zijn. Als je een setje verliest of vergeet is dat dus geen probleem. Ga je maandlenzen of weeklenzen dragen? Dan is het belangrijk om de lenzen iedere dag te desinfecteren met lenzenvloeistof. Zo heb je in de ochtend weer een schoon en fris setje lenzen.

Lenzen kopen? Bestel je contactlenzen online bij GrandOptical!

Bij GrandOptical kun je lenzen kopen in één van onze vele winkels, maar je kunt ze ook heel eenvoudig online bestellen. Bestel je vandaag nog lenzen in onze webshop? Dan ontvang je ze morgen al in huis (zolang de voorraad dit toelaat)! 

Vind je de contactlenzen die je zoekt niet in onze webshop, maar heb je ze eerder wel al eens bij GrandOptical gekocht? Bestel ze dan eenvoudig na via ons bestelformulier.

Bestelformulier

De voordelen van een lenzenabonnement

Bij GrandOptical bestel je naast je lenzen ook je vloeistof eenvoudig online. Met onze @Home-service wordt het gratis thuisbezorgd en krijg je ook nog eens ieder halfjaar een gratis professionele oogcontrole.

Meer informatie