De beste lenzen voor jou

De beste lenzen voor jou

Bij GrandOptical kunnen we je de nieuwste generatie contactlenzen bieden, zowel van Eyexpert, ons eigen merk, als van de grote, bekende merken zoals Clarity 1Day, Acuvue, Biomedics, Airoptix en Proclear. Van enkelvoudige, zachte lenzen tot multifocale lenzen. Onze lenzen houden vocht goed vast en zijn heel zuurstofdoorlatend, waardoor onze lenzen ook geschikt zijn voor wie last heeft van droge ogen.

Laat onze contactlensspecialisten je adviseren over welke lenzen het beste bij jou passen.

Welke contactlenzen zijn het meest geschikt voor jou? Dat weet je na onze oogmeting

Elk oog is anders. Daarom bepaalt een oogmeting welke lenzen het beste bij jou passen. De contactlensmetingen en -controles worden uitgevoerd door een contactlensspecialist.

Een contactlensmeting duurt gemiddeld 15 tot 30 minuten. We adviseren om je contactlenzen elk half jaar te laten controleren. Maak nu een afspraak voor een contactlensmeting of –controle.

Soms verschillen de resultaten van een oogmeting van elkaar als deze op dezelfde dag worden uitgevoerd. Het verschil kan worden veroorzaakt door bijvoorbeeld je gezondheid, het tijdstip van de meting en de omstandigheden gedurende het onderzoek. Onze tips om het beste uit je oogmeting te halen:

  • Maak van tevoren een afspraak zodat er genoeg tijd wordt ingeruimd voor de oogmeting en oogcontrole.
  • Plan de afspraak met GrandOptical wanneer je je fit en uitgerust voelt. Bijvoorbeeld in de ochtend, wanneer je nog niet hebt gewerkt.
  • Informeer de opticien over medicijngebruik of over een chronische aandoening zoals diabetes. Dit kan van invloed zijn op je ogen.
  • Neem je huidige bril mee en vertel de opticien wat goed en niet goed is aan je bril.
  • Draag je contactlenzen? Doe je contactlenzen 24 uur voor het onderzoek uit. Lenzen beïnvloeden namelijk de geometrie van het hoornvlies, waardoor het resultaat van de meting niet objectief is. Je kunt wel een bril dragen voor het onderzoek.

Lenzen thuisbezorgd met @HOME

Lenzen thuisbezorgd met @HOME

Geniet van het gemak van een lenzenabonnement met onze @HOME-service. Wij bezorgen je contactlenzen én vloeistof gratis thuis. Daarnaast krijg je elk half jaar een gratis professionele oogcontrole en kun je altijd terecht bij onze contactlensspecialisten. Lees meer over ons lenzenabonnement.

© Copyright | Alle getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW
Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Algemene voorwaarden | Cookies
org-be_grandoptical:/Content Items/Footer/gob-paymentmethods.png
Welkom bij GrandOptical Kies hier uw taal
 
Bienvenue chez GrandOptical Choisissez votre langue