Nieuwste generatie lenzen
Abonnementsvorm beschikbaar

Daglenzen

28 Resultaten
Relevant

Wat zijn daglenzen? 

Daglenzen zijn zachte contactlenzen die je tot wel achttien uur kunt dragen. Omdat je dagelijks een nieuw setje lenzen gebruikt, zijn ze erg hygiënisch en hoef je ze dus niet schoon te maken met lenzenvloeistof, in tegenstelling tot maandlenzen. Daglenzen bestellen doe je eenvoudig in de winkel. 

Daglenzen bestellen bij GrandOptical

Bij GrandOptical vind je een ruim assortiment aan daglenzen van bekende merken. Jouw favoriete daglenzen bestel je eenvoudig in de winkel. Draag je nog geen daglenzen? Maak dan eerst een afspraak met een van onze contactlensspecialisten. Zij bekijken of je ogen geschikt zijn voor lenzen en welke sterkte jij nodig hebt.

Maak een afspraak Vind een winkel

Heb je nog nooit lenzen gedragen? Kom dan eerst langs voor een oogmeting. Daarna kun je met een proefset uitproberen of contactlenzen bij je passen. Tevreden? Kies dan voor ons handige lenzenabonnement of bestel je daglenzen per doosje online. 

Wat kosten daglenzen?

Benieuwd naar de prijs van daglenzen? Begrijpelijk, want vaak wordt gezegd dat daglenzen duurder zijn dan maandlenzen. Dit hangt echter af van het type lens dat je koopt en de manier waarop jij lenzen draagt. Wissel jij je lenzen graag af met een bril? Dan is het dragen van daglenzen juist voordeliger dan het dragen van maandlenzen. 

Multifocale daglenzen

Als je zowel van dichtbij als van veraf niet scherp ziet, kunnen multifocale lenzen uitkomst bieden. Met multifocale daglenzen in het bijzonder, geniet je ook nog van het onderhoudsvrije comfort. Tijdens het dragen van dit type daglenzen schakel je gemakkelijk over van het leesgedeelte naar het gedeelte om in de verte scherp te zien. Bij GrandOptical vind je verschillende multifocale lenzen die je dagelijks kunt vervangen. 

De voordelen van daglenzen 

Daglenzen gebruik je één dag en daarna gooi je ze weg. Dat betekent dat je ze niet hoeft schoon te maken en ook niet hoeft te bewaren in een lenzendoosje. Omdat je elke dag een nieuw setje contactlenzen gebruikt, zijn ze heel hygiënisch en gemakkelijk in onderhoud. Ideaal dus voor mensen met gevoelige ogen of hooikoorts. 

Het GrandOptical lenzenabonnement

Wil jij er zeker van zijn dat je altijd op tijd lenzen in huis hebt? Dan biedt de @Home-service uitkomst! Met het lenzenabonnement bezorgen wij iedere maand je lenzen gratis thuis en krijgen je ogen de zorg die ze nodig hebben. 

Meer informatie