Daglenzen

Daglenzen

Daglenzen zijn zachte contactlenzen die je maximaal 18 uur aan een stuk draagt. Omdat je dagelijks een nieuw setje lenzen gebruikt, hoef je ze dus niet schoon te maken en zijn ze erg hygiënisch en makkelijk in onderhoud. Als je gevoelige of droge ogen hebt, zijn daglenzen ideaal voor jou.

Daglenzen online bestellen bij GrandOptical

Jouw favoriete daglenzen bestel je eenvoudig online bij GrandOptical. Draag je nog geen daglenzen? Maak dan eerst een afspraak met een van onze contactlensspecialisten. Hij bekijkt of je ogen geschikt zijn.

Daglenzen zijn verkrijgbaar in sterktes tussen -12,00 en +8,00. Je kan je nieuwe lenzen een week uitproberen. Tevreden? Kies dan voor ons handige lenzenabonnement of bestel de daglenzen per doosje (voor 30 dagen).

De kosten van daglenzen

De kosten van daglenzen zijn afhankelijk van het merk dat je kiest. Bij GrandOptical kies je uit het eigen merk Eyexpert en het bekende Acuvue. Daarnaast wordt de prijs ook bepaald door de oogafwijking die je hebt. Als je torische daglenzen nodig hebt of lenzen met extra hoge zuurstofdoorlatendheid, dan kosten ze iets meer dan andere lenzen.

© Copyright | Alle getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW
Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Algemene voorwaarden | Cookies
org-be_grandoptical:/Content Items/Footer/gob-paymentmethods.png
Welkom bij GrandOptical Kies hier uw taal
 
Bienvenue chez GrandOptical Choisissez votre langue