Standaard gratis verzending
Pick-up in store mogelijk
Abonnementsvorm beschikbaar

Daglenzen zijn lenzen die je maximaal achttien uur draagt. Ze zijn erg hygiënisch en ideaal voor mensen met droge en gevoelige ogen of hooikoorts. Draag je daglenzen maar vind je ze niet terug in onze webshop? Geen probleem, je kunt ze via ons bestelformulier nabestellen. Bestel nu twee doosjes en ontvang -15% korting

Daglenzen

13 Resultaten
Sorteren op:
Relevant

Daglenzen 

Daglenzen zijn zachte contactlenzen die je maximaal achttien uur draagt. Omdat je dagelijks een nieuw setje lenzen gebruikt, zijn ze erg hygiënisch en hoef je ze dus niet schoon te maken. 

Ben je klant bij GrandOptical en staan de contactlenzen die je zoekt niet in de webshop? Geen probleem, je kunt ze via dit bestelformulier eenvoudig nabestellen. 

Daglenzen bestellen bij GrandOptical

Bij GrandOptical kun je kiezen voor ons eigen merk Eyexpert en het bekende merk Acuvue. Jouw favoriete daglenzen bestel je eenvoudig online. Draag je nog geen daglenzen? Maak dan eerst een afspraak met één van onze contactlensspecialisten. Zij bekijken of je ogen geschikt zijn voor lenzen en welke sterkte jij nodig hebt. 

Maak een afspraak

Heb je nog nooit lenzen gedragen? Probeer het dan eerst uit met een proefset. Tevreden? Kies dan voor ons handige lenzenabonnement of bestel je daglenzen per doosje online. 

De voordelen van daglenzen 

Daglenzen gebruik je één dag en daarna gooi je ze weg. Dat betekent dat je ze niet hoeft schoon te maken en ook niet hoeft te bewaren in een lenzendoosje. Omdat je elke dag een nieuw setje contactlenzen gebruikt, zijn ze heel hygiënisch en gemakkelijk in onderhoud. Ideaal dus voor mensen met gevoelige ogen of hooikoorts. 

Het GrandOptical lenzenabonnement

Wil jij er zeker van zijn dat je altijd op tijd lenzen in huis hebt? Dan biedt de @Home-service uitkomst! Met het lenzenabonnement bezorgen wij iedere maand je lenzen gratis thuis en krijgen je ogen de zorg die ze nodig hebben. 

Meer informatie