Nieuwste generatie lenzen
Abonnementsvorm beschikbaar in de winkel

Dailies contactlenzen zijn perfect voor iedereen die gebruiksgemak op prijs stelt en wie vaak last heeft van droge ogen. Dankzij een speciale vochtregelings-technologie is deze daglens zeer comfortabel! Bekijk onderstaand het assortiment of kom langs in de winkel voor professioneel advies en oogmeting.

Maak een afspraak

Dailies lenzen

5 Resultaten
Relevant

Dailies lenzen

Gedurende de dag kunnen je ogen uitdrogen, wat heel oncomfortabel is voor lenzendragers. De AquaComfort Plus-technologie van Dailies is een speciale vochtregeling die een oplossing biedt voor dit probleem. Met de zachte contactlenzen van Dailies worden jouw ogen de hele dag door bevochtigd wanneer je knippert. Dit zorgt voor een fris en comfortabel gevoel. Zo worden de contactlenzen direct goed verdragen en biedt het uitstekend draagcomfort. 

Dailies contactlenzen zijn perfect voor iedereen die op zoek is naar een alternatief voor een bril en die gebruiksgemak op prijs stelt Je hoeft je geen zorgen te maken over verzorgingsproducten of de reiniging. Na een dag dragen kunnen de contactlenzen eenvoudig worden weggegooid. 

Dailies lenzen bestellen bij GrandOptical

Dailies lenzen zijn er voor iedereen. Ze hebben een breed assortiment aan contactlenzen: van instaplenzen tot multifocale daglenzen. Je bestelt ze snel en eenvoudig online bij GrandOptical. Draag je nog geen lenzen? Maak dan een afspraak met één van onze contactlensspecialisten. Hij bekijkt of je ogen geschikt zijn en voert een uitgebreide oogmeting uit. 

De lenzen van Dailies zijn verkrijgbaar in sterktes -12,00 tot en met +8,00. Bevallen ze goed? Kies dan voor ons handige lenzenabonnement. Jouw lenzen vallen dan elke maand op de mat. Handig! 

De voordelen van Dailies

De contactlenzen van Dailies beschikken over een innovatieve technologie: de AquaComfort Plus-technologie. Dit zorgt voor een speciale vochtregulering. De contactlenzen hebben een drievoudig bevochtigende werking. Dit zorgt onder andere voor een continue bevochtiging van je ogen gedurende de hele dag. Zo voelen de lenzen altijd fris en aangenaam aan.

Het oppervlak van de Dailies Total 1 contactlenzen bestaat voor meer dan 80% uit water. Het watergehalte is dus bijna hetzelfde als dat van het hoornvlies. Hierdoor heb je geen last meer van droge ogen tijdens het dragen van de lenzen. 

Altijd je lenzen op tijd in huis met de @HOME-service

Wil je er zeker van zijn dat je altijd op tijd contactlenzen in huis hebt? Dan biedt de @HOME-service een uitkomst. Met ons lenzen abonnement zit je nooit meer zonder lenzen! Zo hoef je de deur niet meer uit wanneer je zonder zit. 

Meer informatie