Standaard gratis verzending
Pick-up in store mogelijk
Abonnementsvorm beschikbaar

Lenzenabonnement

19 Resultaten
Sorteren op:
Relevant

GrandOptical @Home-service

Het is misschien de nachtmerrie van iedereen die lenzen draagt: je wilt een nieuw paar indoen en komt erachter dat je geen voorraad meer hebt. Dit voorkom je met onze @Home-service. Met een lenzenabonnement heb jij namelijk elke maand je voorraad aan lenzen op tijd in huis. We leveren het gratis bij je af. Je lenzenvloeistof bezorgen we eens in de twee maanden. Dus ook hier hoef je je geen zorgen over te maken.

Wanneer je lenzen draagt is het belangrijk om de gezondheid van je ogen eens in de zoveel tijd te controleren. Daarom krijg je bij je lenzenabonnement elk halfjaar een gratis oogmeting van onze specialisten. Hij of zij controleert je sterkte, de gezondheid van je ogen en of de lenzen die je draagt nog steeds de beste keuze voor jou zijn. 

Hoe werkt het lenzenabonnement?

Het lenzenabonnement van GrandOptical werkt als volgt: je kunt het online aanvragen of langskomen in een winkel bij jou in de buurt. Het online aanvragen kan tijdens het normale bestelproces. Je kiest jouw merk en soort lens, vervolgens kies je voor ‘abonnement’ in plaats van ‘losse verkoop’. We vragen je om een aantal gegevens achter te laten. Rond het bestelproces af en de rest regelen wij. Kom je liever langs in de winkel? Dan doorloopt onze medewerker het bestelproces met jou. 

Ben je nog geen klant van GrandOptical of heb je nog geen (recente) oogmeting gehad? Maak dan eerst een afspraak. Wij voeren dan een meting uit. We controleren de gezondheid en sterkte van je ogen. Onze contactlensspecialist bespreekt gelijk je wensen voor de contactlenzen. 

Maak een afspraak

Hoeveel kost het lenzenabonnement?

Een lenzenabonnement is voordeliger dan wanneer je jouw lenzen elke keer los koopt. Hoeveel het precies scheelt hangt af van welke lenzen je hebt. Bekijk het voorbeeld van onze Eyexpert daglenzen of Eyexpert maandlenzen. 

 

Meestgestelde vragen