Nieuwste generatie lenzen
Abonnementsvorm beschikbaar in de winkel

Lenzenabonnement

16 Resultaten
Relevant

GrandOptical @Home-service

Het is misschien de nachtmerrie van iedereen die lenzen draagt: je wilt een nieuw paar indoen en komt erachter dat je geen voorraad meer hebt. Dit voorkom je met onze @Home-service. Met een lenzenabonnement heb jij op tijd je voorraad aan lenzen in huis. We leveren het gratis bij je af. Je lenzenvloeistof bezorgen we eens in de twee maanden. Dus ook hier hoef je je geen zorgen over te maken.

Wanneer je lenzen draagt is het belangrijk om de gezondheid van je ogen eens in de zoveel tijd te controleren. Daarom krijg je bij je lenzenabonnement elk halfjaar een gratis oogmeting van onze specialisten. Hij of zij controleert je sterkte, de gezondheid van je ogen en of de lenzen die je draagt nog steeds de beste keuze voor jou zijn. 

Hoe werkt het lenzenabonnement?

Je kan het lenzenabonnement in je GrandOptical winkel bestellen. Een medewerken doorloopt met jou het bestelproces zodat je voortaan je lenzen bij jou thuis kunt ontvangen.

Ben je nog geen klant van GrandOptical of heb je nog geen (recente) oogmeting gehad? Maak dan eerst een afspraak. Wij voeren dan een meting uit. We controleren de gezondheid en sterkte van je ogen. Onze contactlensspecialist bespreekt gelijk je wensen voor de contactlenzen. 

Maak een afspraak

 

Meestgestelde vragen