Nieuwste generatie lenzen
Abonnementsvorm beschikbaar in de winkel

Maandlenzen

23 Resultaten
Relevant

Wat zijn maandlenzen?

Maandlenzen zijn zachte contactlenzen die je dertig dagen draagt. Vervolgens gooi je ze weg en start je met een nieuwe set. Zachte maandlenzen vormen zich soepel naar je ogen, waardoor ze de hele periode comfortabel blijven zitten. In de draagperiode bewaar je jouw maandlenzen in een lenzenbakje met een geschikte vloeistof. Het is belangrijk dat je ze iedere dag schoonmaakt en in nieuwe lenzenvloeistof bewaart. Alleen dan houd je je maandlenzen hygiënisch en voorkom je dat er bacteriën en vuiltjes in je oog komen. Naast onze Eyexpert of Airoptix lenzen verkopen we multifocale en torische maandlenzen. Een multifocale lens is perfect wanneer je zowel dichtbij als veraf scherp wilt zien. Torische lenzen zijn speciaal ontwikkeld voor mensen met een cilinderafwijking. 

Maandlenzen bestellen bij GrandOptical

Bij GrandOptical kun je dus uit verschillende soorten maandlenzen kiezen van diverse merken. Je koopt de beste maandlenzen eenvoudig in de winkel. 

Wat kosten maandlenzen?

De prijs van maandlenzen is afhankelijk van het materiaal en de zuurstofdoorlaatbaarheid. Omdat maandlenzen voor een langere periode gedragen kunnen worden, zijn deze meestal voordeliger dan daglenzen. Je hebt met maandlenzen natuurlijk maar twaalf setjes per jaar nodig. Of je nu kiest om maandlenzen te bestellen of in de winkel te kopen, de prijs is altijd hetzelfde. 

Maandlenzen of daglenzen? 

De keuze tussen dag- en maandlenzen hangt af van jouw eigen voorkeur. Daglenzen draag je maar één dag en daarna gooi je ze weg. Daarom zijn deze lenzen ideaal om af te wisselen met een bril. Draag jij het liefst iedere dag lenzen? Dan zijn maandlenzen geschikter voor jou. Maandlenzen maak je elke dag schoon en bewaar ‘s nachts in een lenzenbakje. De volgende dag doe je ze weer in. Door de langere draagperiode zijn maandlenzen in de meeste gevallen voordeliger geprijsd.

De voordelen van maandlenzen

Zoals gezegd, draag je maandlenzen dertig dagen, wat betekent dat je ze maar twaalf keer per jaar hoeft te verwisselen. De kosten van maandlenzen zijn hierdoor lager dan bijvoorbeeld weeklenzen of daglenzen. Het grootste voordeel van maandlenzen is dat ze beschikbaar zijn in vele soorten, waardoor er altijd de perfecte kijkoplossing voor je tussen zit. Draag je iedere dag lenzen? Dan zijn maandlenzen de juiste keuze. 

Het GrandOptical lenzenabonnement

Wist je dat onze maandlenzen zowel los als in abonnementsvorm verkrijgbaar zijn? Met onze @Home-service hoef je nooit meer na te denken over je voorraad maandlenzen. Handig! Het enige wat je moet weten als je jouw maandlenzen gaat bestellen, is je sterkte. Weet je die nog niet? Dan raden wij aan om eerst een oogmeting aan te vragen. Onze opticiens helpen je dan graag in de winkel verder.  

Maak een afspraak Vind een winkel

Maak een afspraak bij een opticien in je buurt.

Typ 2 of meer tekens voor resultaten. Als de resultaten voor automatisch aanvullen beschikbaar zijn, gebruikt u de pijlen omhoog en omlaag om te bekijken en Enter om te selecteren. Touch bedenkt gebruikers, verken door aanraking of met veegbewegingenGeen resultaten gevonden, gebruik down om je huidige locatie te delen