org-nl_eyewish:/Content Items/2014/aanbiedingen/ab-lenzen.png

Multifocale lenzen uitproberen?

Multifocale lenzen

Met multifocale lenzen kunt u zowel dichtbij als veraf scherp zien. Deze zachte contactlenzen zijn daardoor het perfecte alternatief voor uw multifocale bril of leesbril. Wij verkopen multifocale daglenzen, multifocale weeklenzen en multifocale maandlenzen van diverse merken.

Hoe werken multifocale lenzen?

Bij onze multifocale lenzen zit het leesgedeelte (dus voor dichtbij) in het midden van de lens. Vanuit het centrum vloeit de lens langzaam over naar het gedeelte om in de verte scherp te kunnen zien. Hierdoor kunt u gemakkelijk schakelen tussen de verschillende afstanden.

Keuze uit de nieuwste lenzen

In het assortiment van GrandOptical vindt u zowel ons eigen merk Eyexpert als de wereldwijd gerenommeerde merken Airoptix, Clarity 1 Day en Proclear.

Alle multifocale lenzen zijn zuurstofdoorlatend en houden vocht goed vast, omdat ze gemaakt zijn van siliconen-hydrogel materiaal. Dit maakt ze zeer comfortabel en voorkomt droge ogen. Wij hebben ook torische lenzen in ons assortiment.

Multifocale lenzen bestellen

Als u multifocale lenzen bij ons bestelt, schaft u een halfjaarpakket aan. U koopt dan voor 6 maanden lenzen en lenzenvloeistof. Ook een professionele, halfjaarlijkse oogcontrole door onze contactlensspecialisten is hierbij inbegrepen.

Wilt u uw lenzen maandelijks kosteloos bij u thuis laten bezorgen? Neem dan een abonnement op @Home.

Multifocale lenzen proberen?

Maak dan een afspraak bij een GrandOptical winkel bij u in de buurt. Dit kan zowel online als in de winkel.

U krijgt dan een uitgebreide oogmeting met duidelijke uitleg. Onze contactlensspecialist bespreekt met u welke lenzen het beste passen bij uw ogen en uw wensen. Daarna ontvangt u een set testlenzen en een fles vloeistof mee naar huis. Tijdens de proefperiode krijgt u verschillende controles. Indien de testlenzen nog niet aan uw wensen voldoen, krijgt u uiteraard andere lenzen uit ons contactlensassortiment mee naar huis om te proberen.

© Copyright | Alle getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW
Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Algemene voorwaarden | Cookies
org-be_grandoptical:/Content Items/Footer/gob-paymentmethods.png
Welkom bij GrandOptical Kies hier uw taal
 
Bienvenue chez GrandOptical Choisissez votre langue