Standaard gratis verzending
Pick-up in store mogelijk
Abonnementsvorm beschikbaar

Is je lenzenvloeistof bijna op, maar heb je geen tijd om naar de winkel te gaan? Bestel je nieuwe lenzenvloeistof dan eenvoudig online. Onze lenzenvloeistof is geschikt voor zachte lenzen en is speciaal ontwikkeld voor droge en gevoelige ogen.

Lenzenvloeistof

4 Resultaten
Sorteren op:
Relevant

Lenzenvloeistof: waarom is het zo belangrijk?

Draag je lenzen? Vergeet dan niet om aandacht te besteden aan het kopen van een goede lenzenvloeistof. De juiste lenzenvloeistof is namelijk niet alleen belangrijk voor je lenzen, maar ook voor de gezondheid van je ogen! Het schoonmaken van je lenzen zorgt ervoor dat ze goed gereinigd en gedesinfecteerd worden en dat ze aanslagvrij blijven. Zo voorkom je dat er bacteriën of stofjes op je lenzen blijven zitten, die vervolgens in je oog komen. Daarnaast kan de juiste lenzenvloeistof je contactlenzen bevochtigen, waardoor je minder snel last krijgt van droge ogen. Goed voor je lenzen en fijn voor jouw ogen dus!

Lenzenvloeistof bestellen bij GrandOptical

Bij GrandOptical kun je eenvoudig online je lenzenvloeistof voor zachte lenzen bestellen. Bestel bijvoorbeeld de Multicare Plus met hyaluronan voor draagcomfort en vochtregulatie of kies voor één van onze andere lenzenvloeistoffen. 

Vandaag voor 22:00 uur besteld? Dan sturen we de lenzenvloeistof vandaag nog naar je op. Je kunt je bestelling natuurlijk ook in één van onze winkels afhalen. 

Wil jij graag weten welke lenzenvloeistof het beste aansluit bij jouw ogen? Maak dan een afspraak en kom dan langs in één van onze winkels voor advies van onze opticiens. Ook voor lenzenvloeistof voor harde contactlenzen kun je een afspraak maken. 

Maak een afspraak

De voordelen van het lenzenabonnement met lenzenvloeistof

Wil jij je lenzen en lenzenvloeistof altijd op tijd in huis hebben? Kies van dan voor de @Home-service van GrandOptical. Met deze service bieden we je een lenzenabonnement waarmee je contactlenzen gratis thuis geleverd worden en je iedere twee maanden automatisch nieuwe lenzenvloeistof ontvangt! Lees hier meer over de voordelen van ons lenzenabonnement.