Nieuwste generatie lenzen
Abonnementsvorm beschikbaar

Is je lenzenvloeistof bijna op, kom langs bij ons in de winkel. Onze lenzenvloeistof is geschikt voor zachte lenzen en is speciaal ontwikkeld voor droge en gevoelige ogen.

Lenzenvloeistof

1 Resultaten
Relevant

Filter

24%
Je hebt 1 van 1 producten bekeken

Lenzenvloeistof: waarom is het zo belangrijk?

Draag je lenzen? Vergeet dan niet om aandacht te besteden aan het kopen van een goede lenzenvloeistof. De juiste lenzenvloeistof is namelijk niet alleen belangrijk voor je lenzen, maar ook voor de gezondheid van je ogen! Het schoonmaken van je lenzen zorgt ervoor dat ze goed gereinigd en gedesinfecteerd worden en dat ze aanslagvrij blijven. Zo voorkom je dat er bacteriën of stofjes op je lenzen blijven zitten, die vervolgens in je oog komen. Daarnaast kan de juiste lenzenvloeistof je contactlenzen bevochtigen, waardoor je minder snel last krijgt van droge ogen. Goed voor je lenzen en fijn voor jouw ogen, dus!

Eyexpert lenzenvloeistof: exclusief verkrijgbaar bij GrandOptical

Bij GrandOptical vind je lenzenvloeistof voor zachte lenzen van het merk Eyexpert. Deze lenzenvloeistof bevat een unieke formule die speciaal is ontwikkeld om contactlenzen grondig te reinigen. Voor elke lens en elke behoefte is er passende lenzenvloeistof. Zo vind je bij GrandOptical bijvoorbeeld lenzenvloeistof voor mensen met gevoelige ogen of lenzenvloeistof tegen droge ogen. De lenzenvloeistoffen van Eyexpert bestel je eenvoudig online.

Lenzenvloeistof voor zachte lenzen

Als je zachte lenzen draagt is het belangrijk om de juiste lenzenvloeistof te kiezen. De samenstelling van ingrediënten voor zachte lenzen is namelijk anders dan een lenzenvloeistof voor harde lenzen. Met een lenzenvloeistof voor zachte lenzen weet je zeker dat je jouw lenzen goed kunt reinigen en bewaren. Zo kun je de volgende dag weer een schoon en fris setje lenzen indoen. Bij GrandOptical vind je verschillende soorten lenzenvloeistoffen voor zachte lenzen.

Lenzenvloeistof vergeten, wat nu?

Je bent al onderweg en het schiet je ineens te binnen: je bent je lenzenvloeistof vergeten. Geen zorgen, het overkomt iedereen wel eens. Het is echter belangrijk om te onthouden dat er geen goede alternatieven zijn voor lenzenvloeistof. Het bewaren van je lenzen in bijvoorbeeld water is dus geen oplossing. Een betere optie is om langs een winkel te gaan voor nieuwe lenzenvloeistof. Ook kun je bij vrienden en familie rondvragen of iemand geschikte lenzenvloeistof voor jou heeft. Een goede tip is om de volgende keer een extra lenzenvloeistof te bestellen. Als je deze standaard in je handbagage stopt, weet je zeker dat je jouw lenzenvloeistof nooit meer vergeet!

Lenzenvloeistof bestellen bij GrandOptical

Bij GrandOptical kun je eenvoudig online je lenzenvloeistof voor zachte lenzen bestellen. Bestel bijvoorbeeld de Eyexpert Multicare Plus voor extra draagcomfort en vochtregulatie of kies voor één van onze andere lenzenvloeistoffen. 

Vandaag voor 22:00 uur besteld? Dan sturen we de lenzenvloeistof vandaag nog naar je op. Je kunt je bestelling natuurlijk ook in één van onze winkels afhalen. 

Wil jij graag weten welke lenzenvloeistof het best past bij jouw ogen? Maak dan een afspraak en kom dan langs in één van onze winkels voor advies van onze opticiens. Ook voor lenzenvloeistof voor harde contactlenzen kun je een afspraak maken. 

Maak een afspraak

De voordelen van het lenzenabonnement met lenzenvloeistof

Wil jij je lenzen en lenzenvloeistof altijd op tijd in huis hebben? Kies van dan voor de @Home-service van GrandOptical. Met deze service bieden we je een lenzenabonnement waarmee je contactlenzen gratis thuis geleverd worden en je iedere twee maanden automatisch nieuwe lenzenvloeistof ontvangt! Lees hier meer over de voordelen van ons lenzenabonnement.