org-nl_eyewish:/Content Items/2014/aanbiedingen/ab-lenzen.png

Weeklenzen uitproberen?

Weeklenzen bestellen?

Weeklenzen

Weeklenzen zijn zachte lenzen die u maximaal 14 dagen draagt en vervolgens vervangt door een nieuw setje. Het grote voordeel van deze 'twee-weeklenzen’ is de 100% zuurstofdoorlatendheid: ideaal als u snel last van droge ogen heeft, vaak in ruimtes met airconditioning verblijft en/of veel achter een beeldscherm werkt. Met lenzenvloeistof maakt u deze lenzen elke dag eenvoudig schoon.

De nieuwste generatie weeklenzen

Wij verkopen weeklenzen van ons eigen merk Eyexpert en het wereldwijd bekende Acuvue Oasis. Dit type contactlens is zeer geschikt voor maandlensdragers die in de loop van de maand last krijgen van vette lenzen. Ook als u gevoelig bent voor droge ogen, zijn weeklenzen een geschikte optie: dankzij de zachte en flexibele silicone hydrogel zijn ze 100% zuurstofdoorlatend en zeer comfortabel. Behalve de normale weeklenzen verkopen wij ook multifocale en torische lenzen.

Weeklenzen kopen

De weeklenzen van GrandOptical koopt u altijd als compleet halfjaarpakket. Dit pakket bestaat uit 13 setjes lenzen, lenzenvloeistof en een gratis halfjaarlijkse oogcontrole. En als u een abonnement neemt op @Home, worden uw weeklenzen ook nog eens maandelijks kosteloos thuisbezorgd. Onze weeklenzen kunt u zowel in de winkel als via onze webshop bestellen.

Weeklenzen uitproberen

Wilt u ervaren hoe comfortabel onze weeklenzen zijn? Ga dan naar een GrandOptical bij u in de buurt of maak eenvoudig online een afspraak.

U krijgt dan een uitgebreide oogmeting met duidelijke uitleg. Onze contactlensspecialist bespreekt met u welke lenzen het beste passen bij uw ogen en uw wensen. Daarna ontvangt u een set testlenzen en een fles vloeistof mee naar huis. Tijdens de proefperiode krijgt u verschillende controles. Indien de testlenzen nog niet aan uw wensen voldoen, krijgt u uiteraard andere lenzen uit ons contactlensassortiment mee naar huis om te proberen.

© Copyright | Alle getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW
Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Algemene voorwaarden | Cookies
org-be_grandoptical:/Content Items/Footer/gob-paymentmethods.png
Welkom bij GrandOptical Kies hier uw taal
 
Bienvenue chez GrandOptical Choisissez votre langue