Standaard gratis verzending
Pick-up in store mogelijk
Abonnementsvorm beschikbaar

Op zoek naar weeklenzen? Bij GrandOptical vind je weeklenzen van Eyexpert en Acuvue. Bestel nu jouw weeklenzen online. Kun je jouw weeklenzen niet vinden in het assortiment? Geen zorgen, via ons bestelformulier kun je ze eenvoudig nabestellen.

Weeklenzen

2 Resultaten
Sorteren op:
Relevant

Weeklenzen

Weeklenzen zijn zachte lenzen die je maximaal veertien dagen draagt. Daarna vervang je ze door een nieuw setje. Het grote voordeel van deze lenzen is dat ze dankzij de zachte en flexibele silicone hydrogel 100% zuurstofdoorlatend zijn. Weeklenzen zijn dus ideaal als je snel last hebt van droge ogen, vaak achter een beeldscherm werkt of als je veel tijd besteed in ruimtes met airconditioning. 

Weeklenzen bestellen bij GrandOptical

Bij GrandOptical verkopen wij weeklenzen van ons eigen merk Eyexpert en van het bekende merk Acuvue. Naast normale weeklenzen verkopen wij ook torische en multifocale lenzen. Ben je benieuwd of weeklenzen wat voor jou zijn en welke sterkte jij hebt? Maak dan een afspraak met één van onze contactlensspecialisten bij een GrandOptical bij jou in de buurt. 

Maak een afspraak

Draag jij al weeklenzen, maar vind je ze niet terug in onze webshop? Geen probleem, je kan ze via ons bestelformulier opnieuw bestellen. 

De voordelen van een lenzenabonnement 

Wil jij er zeker van zijn dat je elk halfjaar op tijd lenzen in huis hebt? Dan biedt de @Home-service de uitkomst! Met het lenzenabonnement bezorgen wij iedere maand je lenzen gratis thuis en krijgen je ogen de zorg die ze nodig hebben. 

Meer informatie