Contactlenzen

Filter ( 12 ) 
Nieuw binnen    

12 producten in uw selectie

Sorteer op:

Laatst bekeken producten

Contactlenzen online bestellen bij GrandOptical

Contactlenzen nodig? Bij GrandOptical vindt u gegarandeerd de lenzen die volledig aansluiten bij uw behoeften en levensstijl. U kiest uit een ruim assortiment daglenzen, weeklenzen en maandlenzen. Van multifocale contactlenzen tot harde lenzen die aan al uw wensen voldoen!

De beste lenzen voor uw ogen

Samen met onze opticiens kiest u contactlenzen die het beste bij uw ogen passen. Weeklenzen zijn een goede optie als u hygiëne en gemak belangrijk vindt. Maandlenzen zijn vrij goedkoop in aanschaf. Draagt u overdag liever geen bril of lenzen? Dan bieden nachtlenzen de oplossing: deze lenzen corrigeren uw ogen gedurende uw slaap. Als u van zowel dichtbij als veraf scherp wilt zien, ga dan voor multifocale lenzen. Op maat gemaakte harde lenzen zijn voordelig én duurzaam.

Benieuwd welke contactlenzen het best bij uw ogen passen? Kom dan langs in een van onze GrandOptical-winkels. Daar staan onze gediplomeerde opticiens voor u klaar om uw ogen zorgvuldig te meten.

Uw lenzen online kopen en thuisbezorgen met GrandOptical

De hoogwaardige contactlenzen van GrandOptical zijn gemaakt van silicone-hydrogel. De lenzen zijn comfortabel aan en zeer geschikt voor langdurig gebruik dankzij de hoge zuurstofdoorlatendheid van het materiaal.

U koopt uw contactlenzen in een GrandOptical-winkel bij u in de buurt. U kunt ze ook direct online bestellen in onze webshop. Plaatst u vandaag uw bestelling? Dan ontvangt u uw lenzen binnen vijf werkdagen thuis! Met de @Home service laat u uw lenzen en vloeistof gratis thuisbezorgen. U krijgt dan ook elk half jaar een professionele oogcontrole en kunt altijd terecht bij onze klantenservice.

© Copyright | Alle getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW
Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Algemene voorwaarden | Cookies
org-be_grandoptical:/Content Items/Footer/gob-paymentmethods.png
Welkom bij GrandOptical Kies hier uw taal
 
Bienvenue chez GrandOptical Choisissez votre langue