org-be_grandoptical:/Content Items/2014/merken/service-perfectebrillenglazen.jpg

Eigentijdse topmerken

In de collectie van GrandOptical vindt u mooie, eigentijdse monturen en zonnebrillen van veel bekende topmerken. Het onderstaande overzicht geeft u een indruk welke merken verkrijgbaar zijn. Als u graag monturen of zonnebrillen wilt passen van deze mooie merken, maak dan online een afspraak of loop eens binnen bij GrandOptical bij u in de buurt. Onze ervaren opticiens helpen u graag bij het kiezen van de bril die het beste bij u past.

 
Saint Laurent

Saint Laurent

Saint Laurent is een luxe couture cool merk. De eyewear collectie bij GrandOptical bestaat uit een Klassieke en een Monogram-collectie, waarbij de focus respectievelijk ligt op hedendaagse, ingetogen luxe enerzijds en een authentieke, maar absoluut moderne stijl met een couturetwist anderzijds.
lees meer >

Prada

PRADA

Het merk Prada staat wereldwijd bekend om zijn gedurfde styling en onbetwistbare kwaliteit. Dit vinden we ook terug in de elegante eyewear collectie voor mannen en vrouwen. Ontdek hier de nieuwe Prada-collectie, speciaal ontwikkeld voor zowel vrouwen als mannen met een uitgesproken gevoel voor stijl en hoogwaardige kwaliteit. 
lees meer >

org-be_grandoptical:/Content Items/2016/merken/BOSS.jpg

BOSS

BOSS Eyewear is de ultieme uiting van elegante esthetiek en innovatief design: nieuwe combinaties van hightech materialen en fijn afgewerkte details zetten het geraffineerde karakter van elke collectie kracht bij.
lees meer >

org-be_grandoptical:/Content Items/2016/merken/Burbery.png

Burberry

Het alom befaamde trademark, de Burberry ruit, wordt in 1924 geïntroduceerd als voering van de trenchcoat. Vanaf de jaren ’70 heeft het modehuis langzaam zijn collectie uitgebreid met fashion en accessoires. Tegenwoordig staat het merk in de lijst van 100 meest beroemde merken ter wereld.
lees meer >

org-be_grandoptical:/Content Items/2018/02/bvlgari-merken.jpg

BVLGARI monturen

Het merk Bvlgari is smaakvol, gracieus en chic: een echte streling voor het oog. Bvlgari brengt monturen voor dames en heren met een duidelijke verwijzing naar de accessoirecollectie van het merk. Ontdek nu ook de nieuwe Magnifica-collectie.
lees meer >

org-be_grandoptical:/Content Items/2016/JARED_GV_WEB_957-LOGO@440x260.jpg

Carrera monturen en zonnebrillen

Het merk Carrera is onlosmakelijk verbonden met autoracen. De oorspronkelijke ontwerper Wilhelm Anger werd geïnspireerd door de moed en durf van de coureurs tijdens de Carrera Panamericana race: de racing attitude. Alle monturen en zonnebrillen van Carrera hebben daarom een uniek gewaagd design met een sportieve twist.
lees meer >

org-be_grandoptical:/Content Items/2014/merken/Cartier Panthere wild Medium overzicht.jpg

Cartier monturen en zonnebrillen

Met zijn rijkdom aan geschiedenis en knowhow ontwerpt Cartier luxe creaties geïnspireerd door de durf en verfijning die het Franse Huis altijd hebben gekenmerkt sinds zijn oprichting in 1847 door Louis-François Cartier in Parijs. Met bijna 30 jaar ervaring en passie zijn de Cartier brillen uitgegroeid tot een referentie op de brillenmarkt.
lees meer >

Chanel monturen en zonnebrillen

De eyewear van Chanel kenmerkt zich door steeds weer nieuwe verwijzingen naar het erfgoed van Coco en het gebruik van luxe, bijzondere en niet voor de hand liggend materialen.
lees meer >

Dolce & Gabbana monturen en zonnebrillen

Sinds 1985 staat Dolce&Gabbana voor de Italiaanse ‘la bella vita’ familie sfeer. Dat vertaalt zich in sieraden en jurken met
opvallende bloemenprints, kant en broderie van Italiaanse klasse.
lees meer >

org-be_grandoptical:/Content Items/2016/FF 0163_WEB_850-LOGO@440x260.jpg

Fendi monturen en zonnebrillen

De monturen en zonnebrillen van Fendi zijn bestemd voor de moderne en elegante vrouw, in een hoogstaande en tijdloze stijl.
lees meer >

Gucci"

GUCCI

Zowel elegant als excentrisch en rijkelijk versierd, exploreert de Gucci Eyewear collectie nieuwe vormen, kleuren en afwerkingen met een grenzeloze creativiteit en nieuwsgierigheid, gaande van monochrome brillen geïnspireerd op de Jaren 80 en sensuele romantiek tot details geïnspireerd door de prêt-à-porter en een atypische opulentie. Ontdek het verhaal achter Gucci en bekijk onze Eyewear collectie online.
lees meer >

org-be_grandoptical:/Content Items/2014/merken/merk-persol.jpg

Persol monturen en zonnebrillen

Persol is een succesvol en tijdloos Italiaans merk dat haar oorsprong vindt in 1917. Persol combineert perfect zicht met elegantie en comfort. Alle Persol monturen en zonnebrillen zijn van bijzondere kwaliteit: ze zijn handgemaakt.
lees meer >

org-be_grandoptical:/Content Items/2016/BASKETBALL_WEB_1041-LOGO@440x260.jpg

Polaroid zonnebrillen

Polaroid heeft een gevarieerde collectie merkzonnebrillen voor mannen en vrouwen. Een Polaroid zonnebril geeft u 100% UV-bescherming zonder hinderlijke schittering. Met een Polaroid zonnebril heeft u functionaliteit en mooi ontwerp in één!
lees meer >

org-be_grandoptical:/Content Items/2015/aanbiedingen/ray-ban.jpg

Ray-Ban monturen en zonnebrillen

Ray-Ban is misschien wel het grootste en bekendste zonnebrillen merk ter wereld. Dit te danken aan de enorme populariteit van de Aviator en de Wayfarer modellen. Daarnaast staat Ray-Ban ook bekend om de retro stijl in vernieuwende kleurcombinaties en vormen.
lees meer >

org-be_grandoptical:/Content Items/2014/merken/superdry-merkenpag.png

Superdry

De brillencollectie van Superdry is verkrijgbaar bij GrandOptical. Superdry is een Brits modemerk en staat bekend om haar trendy en unieke fashionuitstraling van hoogstaande kwaliteit.
lees meer >

© Copyright | Alle getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW
Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Algemene voorwaarden | Cookies
org-be_grandoptical:/Content Items/Footer/gob-paymentmethods.png
Welkom bij GrandOptical Kies hier uw taal
 
Bienvenue chez GrandOptical Choisissez votre langue