org-be_grandoptical:/Content Items/2018/02/bvlgari.png

BVLGARI BRILLEN

Sinds 1884 staat Bvlgari garant voor uitzonderlijke kwaliteit. Dat vertaalt zich in bijzondere juwelen van Italiaanse klasse en ook in verfijnde brilmonturen. Elke dag werken de meest getalenteerde ontwerpers aan unieke designs om van elk montuur uw ultieme accessoire te maken. Bvlgari heeft een bijzondere merkidentiteit. Deze laat zich omschrijven door volgende kenmerken: vakmanschap, traditie, exclusieve materialen en handwerk.

Het merk Bvlgari is smaakvol, gracieus en chic: een echte streling voor het oog. Bvlgari brengt monturen voor dames en heren met een duidelijke verwijzing naar de accessoirecollectie van het merk.

DE MAGNIFICA COLLECTIE UITGELICHT: DIVA’S DREAM

Het Magnifica-segment is geïnspireerd op de Diva sieradencollectie. Dit montuur bestaat uit een zacht-acetaat cat-eye front met prachtige details op de veren waaronder het cut-out Ginko waaier profiel en 40 Oostenrijkse kristallen.

BVLGARI BIJ GRANDOPTICAL

Als u graag monturen van Bvlgari wilt passen, maak dan online een afspraak of loop eens binnen bij GrandOptical bij u in de buurt. Onze ervaren opticiens helpen u graag bij het kiezen van de bril die het best bij u past.

© Copyright | Alle getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW
Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Algemene voorwaarden | Cookies
org-be_grandoptical:/Content Items/Footer/gob-paymentmethods.png
Welkom bij GrandOptical Kies hier uw taal
 
Bienvenue chez GrandOptical Choisissez votre langue