org-be_grandoptical:/Content Items/2018/07/DG4337__210x80.jpg

Dolce & Gabbana brillen en zonnebrillen

Dolce & Gabbana brillen en zonnebrillen staan bekend om hun hoogstaande Italiaanse kwaliteit. De eyewear van deze ontwerpers laat zich regelmatig inspireren door de hiphopcultuur en de streetwear. De brillencollectie is daardoor vaak kleurrijk, terwijl ze een luxueuze uitstraling behoudt.

Al sinds 1989 houden de designers zich bezig met de vertaling van Italiaans design naar uitsproken monturen. Het mode-duo breidde het merk uit van kleding naar accessoires, cosmetica en eyewear.

Bekijk de collectie

Dolce & Gabbana - Campaign

Dolce & Gabbana Graffiti eyewear for women

Het merk is vernieuwend en dat ziet u in de nieuwste eyewear collectie, geïnspireerd door een originele streetwear-stijl. De monturen zijn uitgevoerd met spectaculaire graffiti waardoor deze Dolce & Gabbana Graffiti brillen absoluut unieke modeaccessoires zijn geworden. De prints met hartjes, sterretjes of kroontjes worden gecombineerd met teksten als I love my Dolce & Gabbana Eyewear.

Koop uw favoriete Dolce & Gabbana bril bij GrandOptical

Spreekt de eyewear collectie van Dolce & Gabbana u aan en heeft u monturen gezien die u graag wil uitproberen? Kom dan langs bij een GrandOptical winkel in uw buurt. Daar staan onze stylisten voor u klaar met het beste advies.

Dolce & Gabbana

Koop uw favoriete Dolce & Gabbana bril bij GrandOptical

Spreekt de eyewear collectie van Dolce & Gabbana u aan en heeft u monturen gezien die u graag wil uitproberen? Kom dan langs bij een GrandOptical winkel in uw buurt. Daar staan onze stylisten voor u klaar met het beste advies.

Dolce & Gabbana

De brillencollectie van Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana DG3292

De Dolce & Gabbana DG3292 is stijlvol; zowel op het werk als in het privéleven. Dit montuur is uitermate geschikt voor vrouwen die kracht willen uitstralen. Ondanks het uitgesproken design bleven de klassieke vormen behouden. De bril is gemaakt uit kunststof, waardoor hij comfortabel op de neus en rond de ogen zit.

De zonnebrillencollectie van Dolce & Gabbana

Dolce & Gabbana DG6113

De Dolce & Gabbana DG6113 zonnebril straalt precies uit waar het merk voor staat: vernieuwing en spektakel met klassieke elegantie. Dit montuur is voorzien van een prachtig lijnenspel dat het gezicht van elke vrouw op de juiste manieren accentueert. De DG6113 zonnebril geeft de klassieke cat eye vorm een modern jasje.

Waar kunt u het merk Dolce & Gabbana vinden?

Stijladvies
Welke bril past bij mij?

Wilt u weten welke bril het beste bij u past? Vraag het aan onze GrandOptical stylist!
Op basis van uw gezichtsvorm, huidskleur en stijl adviseert de stylist welke bril
u het beste staat. Ons stijladvies is leuk, inspirerend, maar geheel vrijblijvend.

Stylist in uw buurt

Stijladvies
Welke bril past bij mij?

Wilt u weten welke bril het beste bij u past? Vraag het aan onze GrandOptical stylist! Op basis van uw gezichtsvorm, huidskleur en stijl adviseert de stylist welke bril u het beste staat. Ons stijladvies is leuk, inspirerend, maar geheel vrijblijvend.

© Copyright | Alle getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW
Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Algemene voorwaarden | Cookies
org-be_grandoptical:/Content Items/Footer/gob-paymentmethods.png
Welkom bij GrandOptical Kies hier uw taal
 
Bienvenue chez GrandOptical Choisissez votre langue