Vrouw Fendi en logo
Vrouw Fendi en logo

Fendi zonnebrillen en brillen

Fendi zonnebrillen en brillen zijn alom bekend in de modewereld. De collectie van Fendi heeft een uitgesproken en moderne stijl, zoals het een echt couturemerk betaamt. Zo zijn de monturen elegant met levendige en hippe details en herkent u een echte Fendi aan het onmiskenbare FF-symbool.

De oorsprong van Fendi zonnebrillen en brillen gaat terug naar de jaren ‘20 van de vorige eeuw. Oprichtster Adele Casagrande opende een bont- en leerwinkel in het centrum van Rome die ze na haar huwelijk met Edoardo Fendi omdoopte naar de naam van haar man. Al snel groeide het bedrijf uit tot een internationaal modehuis.

Fendi zonnebrillen voor dames

Bij GrandOptical kiest u uit een ruime Fendi collectie voor dames. Een Fendi zonnebril onderscheidt zich door de perfecte elegantie van het montuur en de luxueuze materialen waaruit het is vervaardigd. U trekt de aandacht en laat een blijvende, goede indruk achter. Fendi monturen voor dames zijn kleurrijk en opvallend en daarmee geschikt voor de echte durfal.

De monturen van Fendi

Fendi is gekend om haar zonnebrillen, maar de brillencollectie is minstens zo spectaculair! De gewaagde cat-eye monturen zijn zowel bij de zonnebrillen als de gewone brillen te vinden. De collectie is ook voorzien van tortoise brillen met een bijzondere twist, waarbij andere kleuren zijn gebruikt. De monturen van dit merk zijn gegarandeerd stijlvol en de verschillende collecties zijn geschikt voor vele gelegenheden.

Fendi zonnebrillen en brillen kopen bij GrandOptical

Spreekt de brillencollectie van Fendi u aan en hebt u monturen gezien die u graag wil passen? Kom dan langs bij een GrandOptical winkel in uw buurt. Daar staan onze opticiens voor u klaar met het beste advies.

Logo van Fendi

 

Fendi 0149 zonnebril

Fendi 0149 zonnebril

Deze dameszonnebril is onweerstaanbaar! De afgeronde, rechthoekige glazen passen bij elke gezichtsvorm, maar de puntige bovenkant is speciaal ontworpen voor echte durfals. Deze Fendi 0149 zonnebril heeft een zwart half-rim montuur. Opvallend zijn de poten: deze zijn niet recht-toe-recht-aan maar zijn voorzien van een speelse trapvorm!

Fendi 0201 bril

Fendi 0201 bril

Deze Fendi bril heeft stiekem iets weg van een cat-eye bril. Het ovale montuur, dat zakelijk aandoet, gemixt met de subtiele vormen van de modieuze cat eye, zorgen voor een luxueuze uitstraling. Het 0201 Fendi montuur heeft een verfijnde zwarte kleur op de voorkant en een bijzondere draai in de poten. Deze bril is zeer geschikt voor dames met korte kapsels!

Waar kunt u het merk Fendi vinden?

© Copyright | Alle getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW
Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Algemene voorwaarden | Cookies
org-be_grandoptical:/Content Items/Footer/gob-paymentmethods.png
Welkom bij GrandOptical Kies hier uw taal
 
Bienvenue chez GrandOptical Choisissez votre langue