Fendi zonnebrillen en brillen

Fendi zonnebrillen en brillen zijn alom bekend in de modewereld. De collectie van Fendi heeft een uitgesproken en moderne stijl, zoals het een echt couturemerk betaamt. Zo zijn de monturen elegant met levendige en hippe details en herken je een echte Fendi aan het onmiskenbare FF-symbool.

De oorsprong van Fendi zonnebrillen en brillen gaat terug naar de jaren ‘20 van de vorige eeuw. Oprichtster Adele Casagrande opende een bont- en leerwinkel in het centrum van Rome die ze na haar huwelijk met Edoardo Fendi omdoopte naar de naam van haar man. Al snel groeide het bedrijf uit tot een internationaal modehuis.

Bekijk de brillen Bekijk de zonnebrillen

Fendi zonnebrillen voor dames

Bij GrandOptical kies je uit een ruime Fendi collectie voor dames. Een Fendi zonnebril onderscheidt zich door de perfecte elegantie van het montuur en de luxueuze materialen waaruit het is vervaardigd. Je trekt de aandacht en laat een blijvende, goede indruk achter. Fendi monturen voor dames zijn kleurrijk en opvallend en daarmee geschikt voor de echte durfal.

De monturen van Fendi

Fendi is gekend om haar zonnebrillen, maar de brillencollectie is minstens zo spectaculair! De gewaagde cat-eye monturen zijn zowel bij de zonnebrillen als de gewone brillen te vinden. De collectie is ook voorzien van tortoise brillen met een bijzondere twist, waarbij andere kleuren zijn gebruikt. De monturen van dit merk zijn gegarandeerd stijlvol en de verschillende collecties zijn geschikt voor vele gelegenheden.

Waar kun je het merk Fendi vinden?

Vind een winkel

Maak een afspraak