org-be_grandoptical:/Content Items/2016/merken/FF 0198_WEB_1266-LOGO@440x260.jpg

Fendi: klassiek, vrouwelijk en uitbundig

De brillencollectie van het Italiaanse modemerk Fendi, bestaat uit stijlvolle monturen en zonnebrillen. De Fendi brillen zijn naast de tassen, een begrip in mode land. GrandOptical is de enige brillenketen in België die het merk verkoopt.
Fendi is opgericht in 1918 en is inmiddels één van de snelst groeiende merken. Fendi staat bekend om haar klassieke, vrouwelijke en uitbundige brilontwerpen.

In de nieuwe brillencollectie van Fendi komen elegantie en lef samen. Geometrische vormen en opmerkelijke kleurcontrasten staan centraal in de nieuwe brillencollectie. De Fendi-monturen zijn tijdloos en ontworpen voor de moderne vrouw. De monturen zijn vervaardigd uit duurzame materialen. In de details zijn juweeleffecten verwerkt. Hierdoor zijn Fendi monturen en zonnebrillen een sierraad voor het oog.

Gedurfde kleur en materiaal combinaties vormen een belangrijk onderdeel van het Fendi DNA. Het iconische dubbele F logo van Fendi is ontworpen door Karl Lagerfeld 1965. De meest herkenbare details van Fendi zijn verwerkt in de monturen en de zonnebrillen. Het logo is terug te zien op de poten van de bril, maar is ook verwerkt in de gouden scharnier.
Als u graag monturen of zonnebrillen wilt passen van Fendi, maak dan online een afspraak of loop eens binnen bij een GrandOptical winkel bij u in de buurt. Onze ervaren opticiens helpen u graag bij het kiezen van de bril die het beste bij u past.

© Copyright | Alle getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW
Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Algemene voorwaarden | Cookies
org-be_grandoptical:/Content Items/Footer/gob-paymentmethods.png
Welkom bij GrandOptical Kies hier uw taal
 
Bienvenue chez GrandOptical Choisissez votre langue