Giorgio Armani Foto

Giorgio Armani brillen

Giorgio Armani brillen worden al jaren gemaakt van de meest bijzondere materialen met uitstekend oog voor detail. Dit zijn typische kenmerken van Armani en zorgen ervoor dat de brilmonturen altijd te herkennen zijn. De brilcollecties van het merk zijn erg innovatief te noemen en hebben een tijdloze en consistente stijl. Een van de meest bekende uitspraken van de ontwerper Giorgio Armani is: “Elegance does not mean being noticed, it means being remembered’’.

Al sinds 1975 ontwerpt Armani de mooiste items voor mannen die houden van een klassieke en vintage stijl. Design van het merk komt al die tijd uit Italië en het typische ‘made in Italy’ staat dan ook in elke stuk dat zij ontwerpen.

Contemporary Armani

De brillen van de contemporary-collectie van Armani zijn te herkennen uit de heruitvinding van de klassieke stijl. De monturen bestaan uit onverwachte materiaalkeuzes, moderne kleuren en stijlvolle sportiviteit die moeiteloos gecombineerd worden met klassieke details. De brillen zijn bovendien voorzien van het typische Giorgio Armani-logo dat op elegante wijze is gegraveerd op de poten.

Giorgio Armani’s Heritage

De Heritage-brillen zijn typisch herkenbare monturen doordat ze zijn voorzien van twee vaste elementen: een extreem hoog afwerkingsniveau en iconische details. Denk bijvoorbeeld aan de klinknagels in de vorm van wybertjes, vintage ronde vormen en verfijnde acetaten. Het erfgoed van Giorgio Armani brillen is onmiskenbaar en een must-have voor de klassieke man.

De brillencollectie van Giorgio Aramani

Heritage 5064

Deze Heritage bril heeft een echt vintage karakter waarmee een echt statement wordt neergezet. Het lichtgewicht ontwerp zorgt voor een comfortabele pasvorm. Het verfijnde design bevat veel bijzondere details zoals het patroon op de poten en de oortips. Het halfrim montuur geeft een verfijnde nadruk op de ogen.

De zonnebrillencollectie van Giorgio Aramani

Giorgio Armani 0AR7151

De vorm van het 7004 montuur is typisch Giorgio Armani. Het bijzondere kleurverloop op de poten geeft de bril een chique en hoogwaardige uitstraling. De zichtbare klinknagels op de voorkant van het montuur zorgen voor een klassieke uitstraling. De ovale vormen passen bij bijna elk gezichtstype en daardoor is het een geliefde bril onder velen.

Waar kunt u het merk Giorgio Armani vinden?

© Copyright | Alle getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW
Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Algemene voorwaarden | Cookies
org-be_grandoptical:/Content Items/Footer/gob-paymentmethods.png
Welkom bij GrandOptical Kies hier uw taal
 
Bienvenue chez GrandOptical Choisissez votre langue