Gucci
Gucci

Gucci brillen

Gucci werd in 1921 in Florence opgericht en is een van 's werelds leidende luxe modemerken. Begin 2015 begon Gucci aan het volgende hoofdstuk in zijn geschiedenis, onder de creatieve leiding van Alessandro Michele, met de introductie van een nieuwe eigentijdse visie, die zijn reputatie als een van 's werelds meest invloedrijke luxe modemerken opnieuw vestigt. Eclectisch, romantisch en vooral hedendaags, Gucci is momenteel een volledig moderne benadering van mode aan het uitdenken en daarmee het opnieuw definiëren van luxe voor de 21ste eeuw.

Gucci Jaren 80-stijl

Monochrome stijl

Gucci’s urban visie doet denken aan de silhouetten en kleuren van de jaren ‘80 door gewaagde, extra grote proporties, heldere fluorescerende tinten en levendige kleuren. 

 

Gucci

De monturen van Gucci

Zowel elegant als excentrisch en rijkelijk versierd, exploreert de Gucci Eyewear collectie nieuwe vormen, kleuren en afwerkingen met een grenzeloze creativiteit en nieuwsgierigheid, gaande van monochrome brillen geïnspireerd op de Jaren 80 tot sensuele romantische brillen met details geïnspireerd op de prêt-à-porter en met een atypische opulentie.

Koop uw favoriete Gucci bril bij GrandOptical

Spreekt de eyewear collectie van Gucci je aan en heb je monturen gezien die je graag wil passen? Kom dan langs bij een GrandOptical winkel in uw buurt. Daar staan onze stylisten voor u klaar met het beste advies.

Gucci

 

Gucci GG0257S zonnebril

Gucci GG0025S zonnebril

De moeiteloze cool-girl-stijl van de GG0257S zonnebril sluit naadloos aan bij de sfeer van de campagneschoot op het strand van Venetië. Levendige fluotinten, de lichte vormen en het discrete merklogo, maken het perfecte zomeraccessoire compleet.

Gucci GG0110O bril

Gucci GG0110O bril

De GG0110O Gucci bril is een vintage klassieker! Dit verfijnde rechthoekige montuur is gemaakt van acetaat. Dit maakt de bril licht en tegelijkertijd erg stevig. Het vertrouwde Gucci logo is verwerkt in de veren van de bril en geven een authentiek gevoel.

Stijladvies
Welke bril past bij mij?

Wilt u weten welke bril het beste bij u past? Vraag het aan onze GrandOptical stylist!
Op basis van uw gezichtsvorm, huidskleur en stijl adviseert de stylist welke bril
u het beste staat. Ons stijladvies is leuk, inspirerend, maar geheel vrijblijvend.

Stylist in uw buurt

Stijladvies
Welke bril past bij mij?

Wilt u weten welke bril het beste bij u past? Vraag het aan onze GrandOptical stylist! Op basis van uw gezichtsvorm, huidskleur en stijl adviseert de stylist welke bril u het beste staat. Ons stijladvies is leuk, inspirerend, maar geheel vrijblijvend.

© Copyright | Alle getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW
Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Algemene voorwaarden | Cookies
org-be_grandoptical:/Content Items/Footer/gob-paymentmethods.png
Welkom bij GrandOptical Kies hier uw taal
 
Bienvenue chez GrandOptical Choisissez votre langue