Michael Kors zonnebrillen en brillen

De zonnebrillen en brillen van Michael Kors geven hetzelfde luxegevoel van de andere collecties van het merk en leggen zo een mooie verbinding tussen de fashion en de eyewear. Op jonge leeftijd was Michael Kors al bezig met het ontwerpen van mode. Zijn moeder liet hem daarom naar de modeacademie gaan. Hij hield het echter niet lang vol: al na een jaar stopte hij met zijn opleiding. Maar Michael Kors was toen al een ondernemend type dat voor zichzelf begon in een kleine boetiek in New York. Daar maakte hij kennis met de modedirecteur van Bergdorf, één van de grootste warenhuizen in Amerika. Bergdorf werd de eerste verkoper van Michael Kors kleding en sinds 1981 is het een gevestigd merk in de fashionindustrie.

Bekijk de collectie

Zonnebrillen Brillen

Luxueuze levenstijl

Michael Kors haalt inspiratie voor zijn brillen uit de luxueuze levensstijl van de rijken uit de jaren vijftig en zestig. In de tweede helft van de vorige eeuw vloog de ‘superklasse’ regelmatig van feestlocatie naar feestlocatie over de hele wereld. Deze uitbundige levensstijl wordt weerspiegeld in de stijl van Michael Kors. Tegelijkertijd weet de ontwerper chic te combineren met het alledaagse waardoor de luxe uitstraling toegankelijk wordt voor iedereen.

Michael Kors zonnebrillen- en brilcollectie

De zonnebrillen en brillen van Michael Kors zijn ontworpen voor vrouwen die houden van een luxueuze en elegante look. De ontwerpen zijn retro-geïnspireerd en ultraluxe. De eyewear collectie is daardoor het verlengstuk bij uitstek van de tassen en accessoires. Herkenbaar aan de brillen zijn het MK-logo en het gebruik van rosé en Havanakleurtonen. Je herkent een Michael Kors montuur dan ook snel in een menigte.

Waar kun je het merk Michael Kors vinden?

Vind een winkel

Maak een afspraak