Michael Kors brillen en zonnebrillen
Michael Kors brillen en zonnebrillen

Michael Kors zonnebrillen en brillen

De zonnebrillen en brillen van Michael Kors geven hetzelfde luxegevoel van de andere collecties van het merk en leggen zo een mooie verbinding tussen de fashion en de eyewear. Op jonge leeftijd was Michael Kors al bezig met het ontwerpen van mode. Zijn moeder liet hem daarom naar de modeacademie gaan. Hij hield het echter niet lang vol: al na een jaar stopte hij met zijn opleiding. Maar Michael Kors was toen al een ondernemend type dat voor zichzelf begon in een kleine boetiek in New York. Daar maakte hij kennis met de modedirecteur van Bergdorf, één van de grootste warenhuizen in Amerika. Bergdorf werd de eerste verkoper van Michael Kors kleding en sinds 1981 is het een gevestigd merk in de fashionindustrie.

Bekijk de collectie

Michael Kors - Campaign

Luxueuze levensstijl

Michael Kors haalt inspiratie voor zijn brillen uit de luxueuze levensstijl van de rijken uit de jaren vijftig en zestig. In de tweede helft van de vorige eeuw vloog de ‘superklasse’ regelmatig van feestlocatie naar feestlocatie over de hele wereld. Deze uitbundige levensstijl wordt weerspiegeld in de stijl van Michael Kors. Tegelijkertijd weet de ontwerper chic te combineren met het alledaagse waardoor de luxe uitstraling toegankelijk wordt voor iedereen.

Michael Kors zonnebrillen- en brillencollectie

De zonnebrillen en brillen van Michael Kors zijn ontworpen voor vrouwen die houden van een luxueuze en elegante look. De ontwerpen zijn retro-geïnspireerd en ultraluxe. De eyewear collectie is daardoor het verlengstuk bij uitstek van de tassen en accessoires. Herkenbaar aan de brillen zijn het MK-logo en het gebruik van rosé en Havanakleurtonen. U herkent een Michael Kors montuur dan ook snel in een menigte.

De zonnebrillencollectie van Michael Kors

Michael Kors 6006

Met deze diva-achtige zonnebril van Michael Kors gaat u voor een dramatische look! De grote, ronde glazen bedekken uw ogen goed, zodat ze goed beschermd zijn. Het gevlekte Havanaframe doet het al decennia goed en is een klassieker op zichzelf geworden. De veren van deze Michael Kors zonnebril zijn simplistisch en verfijnd en bevatten het typische MK-logo.

De brillencollectie van Michael Kors

Michael Kors 3024

Met deze Michael Kors bril laat de ontwerper precies zien waar hij voor staat: luxe gecombineerd met het alledaagse. Terwijl de vorm van dit montuur al vaak gezien is in de eyewear, geeft Michael Kors dit klassieke model een twist door de vormgeving strakker en minimalistisch te maken. Hierdoor krijgt de bril meteen een moderne en luxueuze uitstraling. Het chique gevoel resoneert in het fijne, hoogwaardige materiaalgebruik en de strakke, dubbele neusbrug.

Michael Kors brillen passen en kopen bij GrandOptical

Spreken de zonnebrillen en brillen van Michael Kors u aan? Heeft u monturen gezien die u graag eens zou willen passen? Kom dan langs bij een GrandOptical winkel in uw buurt. Daar staan onze opticiens voor u klaar met het beste advies.

Michael Kors

 

Stijladvies
Welke bril past bij mij?

Wilt u weten welke bril het beste bij u past? Vraag het aan onze GrandOptical stylist!
Op basis van uw gezichtsvorm, huidskleur en stijl adviseert de stylist welke bril
u het beste staat. Ons stijladvies is leuk, inspirerend, maar geheel vrijblijvend.

Stylist in uw buurt

Stijladvies
Welke bril past bij mij?

Wilt u weten welke bril het beste bij u past? Vraag het aan onze GrandOptical stylist! Op basis van uw gezichtsvorm, huidskleur en stijl adviseert de stylist welke bril u het beste staat. Ons stijladvies is leuk, inspirerend, maar geheel vrijblijvend.

© Copyright | Alle getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW
Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Algemene voorwaarden | Cookies
org-be_grandoptical:/Content Items/Footer/gob-paymentmethods.png
Welkom bij GrandOptical Kies hier uw taal
 
Bienvenue chez GrandOptical Choisissez votre langue