Polaroid
Polaroid

Polaroid zonnebrillen

Polaroid zonnebrillen zijn toonaangevend in de zonnebrillenwereld en staan vooral bekend om de gepolariseerde glazen. Deze verminderen de lichtintensiteit en nemen lichtschitteringen weg: u ervaart helder zicht met diepe contrasten op een zonnige dag.

Het gepolariseerde glas stamt uit de jaren twintig van de vorige eeuw. De uitvinder heette Edwin Land en was een Harvard student die zich volledig heeft gestort op gepolariseerd licht. Al snel vond Land de eerste, betaalbare gepolariseerde film uit en kreeg hij in 1929 patent op zijn filters. De filters werden gebruikt voor brillen, zonnebrillen, koplampen en fotocamera’s. En dus ook voor de zonnebrillen van Polaroid.

Gepolariseerde zonnebrillen

Gepolariseerde zonnebrillen

Polaroid zonnebrillen zijn ontworpen volgens de laatste trends en steeds uitgerust met gepolariseerde glazen. Functie en fashion komen zo op een mooie manier samen. De zonnebrillen van Polaroid zijn speels, betaalbaar en vervaardigd uit kwalitatieve materialen.

 

De monturen van Polaroid

De monturen van Polaroid

Het merk is gekend voor zijn kleurexplosies en spectaculaire vormen. De ontwerpers van Polaroid lieten zich inspireren door de Popcultuur. De nieuwste Polaroid zonnebrillen zijn een samensmelting van fashion en technologie en richten zich op modebewuste vrouwen en mannen die hun ogen graag goed willen beschermen.

Koop jouw favoriete Polaroid zonnebril bij GrandOptical

Spreekt de zonnebrillencollectie van Polaroid u aan en hebt u monturen gezien die u graag eens wil passen? Kom dan langs bij een GrandOptical-winkel bij u in de buurt. Daar staan onze opticiens voor u klaar met het beste advies.

Polaroid

 

Polaroid 3018 zonnebril

Polaroid 3018 zonnebril

Deze stoere Polaroid zonnebril heeft een montuur in matzwart en blauwe spiegelglazen. De kleurcombinatie geeft een speels karakter aan de bril. Het is een opvallende zonnebril en daarmee uitermate geschikt voor de zonnebrildrager die een statement wil maken. De Polaroid 3018 zonnebril heeft afgeronde, rechthoekige glazen waardoor deze bril perfect past bij een ovaal of rond gezicht.

Polaroid 4057 zonnebril

Polaroid 4057 zonnebril

Met de 4057 zonnebril laat Polaroid zien dat het erg modebewust is. Deze zonnebril heeft grote, ovale glazen die bijna de vorm van een druppel aannemen. Het montuur is achter de glazen ‘geplakt’ waardoor extra nadruk wordt gelegd op het blauw getinte glas van de bril. Hij is bovendien uitermate geschikt voor tijdens het fietsen of lopen. Daarnaast heeft deze Polaroid zonnebril een subtiele dubbele neusbrug die hem extra uitdagend maakt.

Waar kunt u het merk Polaroid vinden?

Stijladvies
Welke bril past bij mij?

Wilt u weten welke bril het beste bij u past? Vraag het aan onze GrandOptical stylist!
Op basis van uw gezichtsvorm, huidskleur en stijl adviseert de stylist welke bril
u het beste staat. Ons stijladvies is leuk, inspirerend, maar geheel vrijblijvend.

Stylist in uw buurt

Stijladvies
Welke bril past bij mij?

Wilt u weten welke bril het beste bij u past? Vraag het aan onze GrandOptical stylist! Op basis van uw gezichtsvorm, huidskleur en stijl adviseert de stylist welke bril u het beste staat. Ons stijladvies is leuk, inspirerend, maar geheel vrijblijvend.

© Copyright | Alle getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW
Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Algemene voorwaarden | Cookies
org-be_grandoptical:/Content Items/Footer/gob-paymentmethods.png
Welkom bij GrandOptical Kies hier uw taal
 
Bienvenue chez GrandOptical Choisissez votre langue