Porsche design
Porsche design

Porsche Design zonnebrillen en brillen

Precisie en perfectie, dat is waar Porsche Design zonnebrillen en brillen voor staan. De eyewear collectie wordt bovendien geïnspireerd door de gestroomlijnde wagens van Porsche. Het spreekt dus voor zich dat alle brillen vervaardigd zijn uit hoogwaardig en licht materiaal voor flexibel gebruik.

Professor Ferdinand Alexander Porsche ontwierp in 1978 een spectaculaire zonnebril met verwisselbare zonneglazen: de P’8478. Hiermee begon het succesverhaal van Porsche Design eyewear. Het merk blijft trouw aan zijn motto om opvallende en tegelijkertijd klassieke brillen te ontwerpen die met kop en schouders boven de rest uitsteken.

Sportieve monturen

Sportieve monturen

De brillen van Porsche Design zijn altijd geïnspireerd door autosport. Dat ziet u duidelijk aan de strakke lijnen, de moderne vormgeving en de tijdloosheid van de monturen. Het merk laat zich niet leiden door wisselende trends, maar kiest voor design dat lang in de mode blijft. Functionaliteit en design staan voorop, net als in de sportwereld.

 

Porsche Design zonnebrillen

Porsche Design zonnebrillen

De zonnebrillencollectie van het merk is iconisch en elegant. De monturen zijn gemaakt van titanium voor een comfortabele pasvorm. De brillen hebben een onmiskenbare glasvorm en een bijzondere neusbrug. De monturen zijn dan ook niet onopgemerkt gebleven bij celebrities.

Porsche Design brillen bij GrandOptical

Spreekt de brillencollectie van Porche Design u aan en hebt u een monturen gezien die u graag wil passen? Kom dan langs bij een GrandOptical-winkel in uw buurt. Daar beschikken we over een uitgebreide collectie brillen voor u en kunnen onze opticiens u helpen met uw keuze.

Porche Design
Porche Design

 

Porsche Design 8228 montuur

Porsche Design 8228 montuur

De Porsche Design 8228 bril is vervaardigd uit titanium: een zeer lichtgewicht materiaal dat lang meegaat. Daardoor is de bril comfortabel en bent u verzekerd van goede kwaliteit. Het ontwerp straalt klasse uit en de strakke belijningen zorgen voor een tijdloos geheel.

Porsche Design 8639 zonnebril

Porsche Design 8639 zonnebril

Het krachtige design van de Porsch Design 8639 zonnebril trekt zeker de aandacht. Het sportieve montuur is erg typisch voor het merk en daardoor perfect voor brildragers die een moderne stijl omarmen.

Waar kunt u het merk Porsche Design vinden?

Stijladvies
Welke bril past bij mij?

Wilt u weten welke bril het beste bij u past? Vraag het aan onze GrandOptical stylist!
Op basis van uw gezichtsvorm, huidskleur en stijl adviseert de stylist welke bril
u het beste staat. Ons stijladvies is leuk, inspirerend, maar geheel vrijblijvend.

Stylist in uw buurt

Stijladvies
Welke bril past bij mij?

Wilt u weten welke bril het beste bij u past? Vraag het aan onze GrandOptical stylist! Op basis van uw gezichtsvorm, huidskleur en stijl adviseert de stylist welke bril u het beste staat. Ons stijladvies is leuk, inspirerend, maar geheel vrijblijvend.

© Copyright | Alle getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW
Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Algemene voorwaarden | Cookies
org-be_grandoptical:/Content Items/Footer/gob-paymentmethods.png
Welkom bij GrandOptical Kies hier uw taal
 
Bienvenue chez GrandOptical Choisissez votre langue