Ray-Ban
Ray-Ban

Ray-Ban zonnebrillen en brillen

Zonnebrillen waren de eerste brillen waar het merk Ray-Ban zich op focuste. De merknaam zegt het al: ‘Ray’ betekent ‘zonnestralen’ en ‘Ban’ betekent ‘uitbannen’. De oorsprong van Ray-Ban gaat terug tot 1929, het jaar waarin de Amerikaanse Air Force onder leiding van Generaal MacCready een zonnebril wilde laten ontwerpen voor piloten. Het eerste model was geboren: de Aviator met G15 lenzen. De naam Ray-Ban werd officieel als merk gedeponeerd in 1937, wat dan ook wordt gezien als de geboorte van het merk.

Gedurfde brillen

De brillen van Ray-Ban

Ray-Ban is een trendsetter. Dat bewijzen ze door iconische modellen uit het verleden in nieuwe vormen te gieten. Naast deze uitgesproken collecties richt Ray-Ban zich ook op minimalistische monturen in flexibele en lichte materialen zoals carbon fiber. Wist je dat Ray-Ban ook gepolariseerde zonnebrillen heeft ontwikkeld? Zo is er voor elk wat wils.

org-be_grandoptical:/Content Items/2019/06/2019-ray-ban-banner-nederlands (1).jpg

Exclusieve zonnebrillen voor Grand Optical

Aviator en Wayfarer zonnebrillen. Deze populaire modellen zijn nu speciaal voor Grand Optical uitgevoerd in unieke kleurencombinatie, namelijk in fraaie natuurtinten. Aardse en groene kleuren zoals deze zijn helemaal volgens de laatste brillentrends en complementeren jouw zomerse outfit als geen andere kleur dat doet. De Justin is geïnspireerd door het Wayfarer model is geïnspireerd en vlakker en moderner gemaakt. De Erika staat helemaal op zichzelf en is een puur comfortabel en fashionable model! Beide exclusieve monturen zijn enkel in de winkels verkrijgbaar, binnenkort ook in de webshop.

Koop jouw favoriete Ray-Ban bril bij GrandOptical

Spreekt de eyewear collectie van Ray-Ban je aan en heb je monturen gezien die je graag wil passen? Kom dan langs bij een GrandOptical winkel bij jou in de buurt. Daar staan onze stylisten voor je klaar met het beste advies.

Ray-Ban

 

De collectie

Ray-Ban Aviator

Ray-Ban Aviator

Wie kent hem niet? De Ray-Ban Aviator is een echte klassieker. En niet voor niets! De Aviator van Ray-Ban is tijdloos en heeft dankzij zijn pilotenvorm een stoere uitstraling. Bijkomend voordeel van de Ray-Ban Aviator monturen is dat deze bij vele gezichtsvormen past. En vergeet niet dat een Ray-Ban zonnebril erg kwalitatief is waardoor je hem nog jaren zult kunnen dragen.

Ray-Ban RB6413

Ray-Ban RB6413

Net als de Ray-Ban Aviator is de Wayfarer uitgegroeid tot een klassieker onder de zonnebrillen. Heel wat andere merken hebben geprobeerd hetzelfde model te evenaren, echter zonder succes. Een echte Ray-Ban Wayfarer zullen de kenners er dan ook feilloos uit pikken. Daarnaast heeft de Ray-Ban Wayfarer een sportieve uitstraling en is daardoor geschikt voor uiteenlopende gelegenheden.

Ray-Ban Clubmaster

Ray-Ban Clubmaster zonnebril

De onmiskenbare Ray-Ban Clubmaster is al net zo’n tijdloos model als de Aviator en Wayfarer. De Ray-Ban Clubmaster heeft bovendien een retro uitstraling. Het model is immers geïnspireerd is op de jaren ‘50 van de vorige eeuw. De Clubmaster is ontworpen voor mannen en vrouwen die innovatief en vernieuwend zijn en dat ook willen uitstralen. Een Clubmaster van Ray-Ban staat wereldlijk en is daardoor uitermate geschikt voor de huidige generatie.

Ray-Ban Blaze

Ray-Ban Blaze zonnebril

Voor echte durfals heeft Ray-Ban de Blaze-collectie ontwikkeld! De Blaze zonnebrillen van Ray-Ban hebben een nieuwe Blaze-constructie waarbij de glazen vóór het montuur geplaatst zijn. Bovendien hebben ze een transparant montuur en zijn ze voorzien van gradiënt brillenglazen. Dit zorgt voor een futuristische uitstraling terwijl het model onmiskenbaar Ray-Ban blijft. Durf jij het aan?

© Copyright | Alle getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW
Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Algemene voorwaarden | Cookies
org-be_grandoptical:/Content Items/Footer/gob-paymentmethods.png
Welkom bij GrandOptical Kies hier uw taal
 
Bienvenue chez GrandOptical Choisissez votre langue