Serengeti
Serengeti

Serengeti zonnebrillen

Verschillende glasmethoden worden met elkaar gecombineerd in de zonnebrillen van Serengeti. Het meekleurende glas wordt mogelijk gemaakt door de Photochromic-techniek, terwijl de Spectal Control-techniek ervoor zorgt dat sommige golflengtes een hogere kleurverzadiging krijgen. Op deze manier geniet u van optimaal zicht.

In 1980 werden deze patenteerde technieken voor het eerst met elkaar gecombineerd en twee jaar later werd het merk Serengeti geïntroduceerd. Serengeti legt de focus op oogzorg, ondersteund door techniek. Zo heeft het zonnebrillenmerk een speciale bril voor tijdens het autorijden ontwikkeld.

Superieure technologieën

Serengeti selecteert voor zowel de glazen als het montuur de beste materialen. De zonnebrillenframes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal zoals titanium, roestvrijstaal, acetaat en geïnjecteerd nylon. Daardoor straalt de Serengeti eyewear klasse en kwaliteit uit en hebben ze een lange levensduur.

Serengeti zonnebrillen

Op basis van de gebruikte materialen heeft Serengeti de zonnebrillencollecties verdeeld in zes series. Er zijn twee nylon-collecties, twee klassiek metalenseries, een acetaat-collectie en een sportserie. De premium zonnebrillen zijn gebaseerd op vrouwelijke ontwerpen, slanke vormgeving, flex—technologiën en pilotenbrillen.

Koop uw favoriete Serengeti bril bij GrandOptical

Spreekt de zonnebrillencollectie van Serengeti u aan en hebt u monturen gezien die u graag wil passen? Kom dan langs bij een GrandOptical-winkel in uw buurt. Onze ervaren opticiens helpen u graag bij het kiezen van de bril die het best past bij u en uw persoonlijkheid.

Serengeti

 

Serengeti Claudio zonnebril

Serengeti Claudio zonnebril

De Serengeti Claudio zonnebril is een moderne bril, geïnspireerd door het verleden. Het stijlvolle frame van de bril onderscheidt zich van vele andere modellen en ook de materialen zijn van hoogwaardige kwaliteit. De zonnebril heeft flexibele pootjes die werden verpakt in een kunststof montuur. Zo weet u zeker dat deze bril comfortabel zal zitten! De speciale glazen zorgen voor minder lichtschitteringen en zijn meekleurend.

Serengeti Corleone zonnebril

Serengeti Corleone zonnebril

De Corleone zonnebril is een klassieke bril met een uitdagende uitstraling door de rijke vormen. De slanke tempels zorgen voor een aangename pasvorm en een elegante uitstraling. De Corleone is voorzien van een dubbele neusbrug wat het frame een moderne look geeft. De roze glazen zorgen er bovendien voor dat de bril een echte blikvanger is.

WAAR KUNT U HET MERK Serengeti vinden?

© Copyright | Alle getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW
Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Algemene voorwaarden | Cookies
org-be_grandoptical:/Content Items/Footer/gob-paymentmethods.png
Welkom bij GrandOptical Kies hier uw taal
 
Bienvenue chez GrandOptical Choisissez votre langue