Serengeti zonnebrillen

Verschillende glasmethoden worden met elkaar gecombineerd in de zonnebrillen van Serengeti. Het meekleurende glas wordt mogelijk gemaakt door de Photochromic-techniek, terwijl de Spectal Control-techniek ervoor zorgt dat sommige golflengtes een hogere kleurverzadiging krijgen. Op deze manier geniet je van optimaal zicht.

In 1980 werden deze patenteerde technieken voor het eerst met elkaar gecombineerd en twee jaar later werd het merk Serengeti geïntroduceerd. Serengeti legt de focus op oogzorg, ondersteund door techniek. Zo heeft het zonnebrillenmerk een speciale bril voor tijdens het autorijden ontwikkeld.

Bekijk de collectie

Superieure technologieën

Serengeti selecteert voor zowel de glazen als het montuur de beste materialen. De zonnebrillenframes zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal zoals titanium, roestvrijstaal, acetaat en geïnjecteerd nylon. Daardoor straalt de Serengeti eyewear klasse en kwaliteit uit en hebben ze een lange levensduur.

Serengeti zonnebrillen 

Op basis van de gebruikte materialen heeft Serengeti de zonnebrillencollecties verdeeld in zes series. Er zijn twee nylon-collecties, twee klassiek metalenseries, een acetaat-collectie en een sportserie. De premium zonnebrillen zijn gebaseerd op vrouwelijke ontwerpen, slanke vormgeving, flex—technologiën en pilotenbrillen.

Waar kun je het merk Serengeti vinden?

Vind een winkel

Maak een afspraak