Onze services

Filter ( 132 ) 
Nieuw binnen    
Alles wissen

org-be_grandoptical:/Content Items/2014/Service/persoonlijk-briladvies.png

Wij maken goed zien mooi om te zien

Bij GrandOptical vindt u altijd een bril waarmee u goed ziet én er goed uitziet. Van klassiek tot modern en van sober tot kleurrijk: u kunt kiezen uit een gevarieerd assortiment met de mooiste merkmonturen. Daar helpen we u graag bij. Onze opticiens kennen de laatste brillenmode en weten precies waar u op moet letten.
lees meer >

org-be_grandoptical:/Content Items/2014/Service/monturen-reserveren.png

Click & Collect: reserveer online uw monturen en pas ze in de winkel

Online op uw gemak monturen uitzoeken én profiteren van professioneel advies van een opticien? Het kan met Click & Collect. Reserveer maximaal drie brillen via onze webshop, en pas ze in de winkel wanneer het u uitkomt. Ideaal als u al ongeveer weet wat u wilt, een druk programma heeft of gewoon graag in alle rust uw opties bekijkt. De monturen sturen we gratis naar onze winkel bij u in de buurt.
lees meer >

org-be_grandoptical:/Content Items/2014/Service/grand-advantage-kaart.png

Met de Grand’Avantage kaart ben u gerust!

Eén moment van onoplettendheid en het kan al gedaan zijn: u laat uw bril vallen of er gaat iemand op zitten... Dat is natuurlijk een tegenvaller, zeker als u geen extra garantie heeft. Gelukkig heeft GrandOptical nu een extra Grand’Avantage garantie waarmee u gerust bent.
lees meer >

org-be_grandoptical:/Content Items/2014/Service/onbeperkt-controleren.png

Onbeperkt controleren, afstellen en reinigen

U bent altijd van harte welkom bij GrandOptical om uw bril te laten nakijken, te stellen en te reinigen. Daarnaast kunt u altijd terecht met vragen over uw bril. Want als u langer plezier wilt hebben van uw bril, dan is het belangrijk om uw bril op een juiste manier te behandelen.
lees meer >

org-be_grandoptical:/Content Items/2014/Service/deskundige-oogmeting.png

Meer oog voor professionalisme

Uw GrandOptical-opticiens genoten hun opleiding aan de beste scholen en krijgen constant een doorgedreven training om bij te blijven. Ze kennen hun vak als geen ander en werken enkel met de meest geavanceerde toestellen. Zo bent u altijd zeker van de meest comfortabele bril, met glazen echt helemaal op uw maat.
lees meer >

org-be_grandoptical:/Content Items/2014/Service/perfecte-brillenglazen.png

Perfecte brillenglazen voor elke situatie

Perfecte brillenglazen voor elke situatie. Draagt u een bril voor scherpt zicht in de verte, achter de computer, tijdens het lezen, autorijden of sporten? GrandOptical heeft glazen die perfect passen bij uw wensen. Van superlicht en comfortabel tot extra ontspiegeld of meekleurend.
lees meer >

org-be_grandoptical:/Content Items/2017/09/201709-lenzen-services.png

Altijd de beste lenzen voor u

GrandOptical heeft de nieuwste generatie contactlenzen, zowel van ons eigen merk als wereldwijd bekende merken als Clarity 1Day, Acuvue, Biomedics, Airoptix en Proclear. Onze lenzen houden vocht goed vast en zijn zuurstofdoorlatend. Dit maakt ze zeer comfortabel en het zorgt ervoor dat u geen last van droge ogen krijgt. Wilt u weten welke lenzen het beste bij uw ogen en uw wensen passen, maak dan online een afspraak of loop dan eens binnen bij een GrandOptical bij u in de buurt voor een uitgebreide oogmeting.
lees meer >

org-be_grandoptical:/Content Items/2014/Service/de-beste-gekleurde-glazen.png

De beste gekleurde glazen voor uw zonnebril

Wanneer u een mooie merkzonnebril koopt bij GrandOptical, bieden wij de mogelijkheid om hem op sterkte te laten maken. Zo kunt u op momenten dat de zon schijnt ook scherp zien. U heeft dan keuze uit veel verschillende gekleurde glazen die allemaal 100% uv-bescherming bieden.
lees meer >

Een overzicht met onze winkels

U bent altijd van harte welkom bij GrandOptical om uw bril te laten nakijken, te stellen en te reinigen. Daarnaast kunt u altijd terecht met vragen over uw bril. Want als u langer plezier wilt hebben van uw bril, dan is het belangrijk om uw bril op een juiste manier te behandelen.
lees meer >

© Copyright | Alle getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW
Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Algemene voorwaarden | Cookies
org-be_grandoptical:/Content Items/Footer/gob-paymentmethods.png
Welkom bij GrandOptical Kies hier uw taal
 
Bienvenue chez GrandOptical Choisissez votre langue