org-be_grandoptical:/Content Items/2017/09/201709-lenzen.png

Altijd de beste lenzen voor u

GrandOptical heeft de nieuwste generatie contactlenzen, zowel van ons eigen merk als wereldwijd bekende merken als Clarity 1Day, Acuvue, Biomedics, Airoptix en Proclear. Onze lenzen houden vocht goed vast en zijn zuurstofdoorlatend. Dit maakt ze zeer comfortabel en het zorgt ervoor dat u geen last van droge ogen krijgt. Wilt u weten welke lenzen het beste bij uw ogen en uw wensen passen, maak dan online een afspraak of loop dan eens binnen bij een GrandOptical bij u in de buurt voor een uitgebreide oogmeting.

Zachte lenzen

Er zijn verschillende soorten zachte lenzen, met een aantal unieke kenmerken. Een belangrijk verschil zit hem in hoelang u ze kunt gebruiken. Bij maandlenzen kunt u kiezen uit veel verschillende comfortabele materialen. U draagt de lenzen overdag en bewaart ze ’s nachts in vloeistof. Na een maand neemt u een nieuw setje en gooit u het oude weg.
Hetzelfde geldt voor tweewekelijkse lenzen, alleen moet u deze na veertien dagen vervangen. Dit type is gemaakt van siliconen hydrogel, die extra veel zuurstof doorlaat en daardoor ook extra comfort biedt.
Daglenzen zijn ideaal tijdens het sporten, op vakantie of om af te wisselen met een bril. U hoeft ze niet in vloeistof te bewaren, want u neemt voor elke dag een nieuw paar.
Wilt u van dichtbij, veraf en alles ertussenin goed zien, dan zijn multifocale lenzen de oplossing. U heeft dan geen aparte leesbril meer nodig.

Welke lenzen zijn het beste voor u?

Als u lenzen van GrandOptical wilt proberen , maak dan online een afspraak  of loop eens binnen bij een GrandOptical bij u in de buurt.

Uw lenzen voordeliger en maandelijks gratis thuis bezorgd met @HOME.

Als u een abonnement neemt op @Home, dan worden uw lenzen maandelijks kosteloos thuisbezorgd. Bovendien krijgt u elk halfjaar een gratis professionele oogcontrole en zijn uw lenzen 10% goedkoper dan in de winkel. Dit abonnement kunt zowel in de winkel als via onze webshop  afsluiten.

 

 

Harde lenzen

Wilt u lenzen die helemaal op maat zijn gemaakt en u daardoor het scherpste zicht geven? Dan zijn onze zuurstofdoorlatende harde lenzen ideaal voor u. Deze lenzen kunnen alle sterktes en oogafwijkingen corrigeren. Harde lenzen zijn duurzaam en relatief goedkoop. Afhankelijk van het materiaal en de manier waarop u ze gebruikt, gaan ze één tot enkele jaren mee. Het voordeel van harde lenzen is dat u door het harde materiaal sneller vuiltjes opmerkt. Het is bij harde lenzen wel belangrijk dat u ze goed reinigt en onderhoudt. Bovendien raden we u aan om ze regelmatig te laten controleren.

Welke lenzen zijn het beste voor u?

Wilt u een keer lenzen proberen of weten welke lenzen onze contactlensspecialisten u zouden adviseren? Maak dan online een afspraak of loop eens binnen bij een GrandOptical bij u in de buurt. U krijgt dan een uitgebreide oogmeting met duidelijke uitleg. Onze contactlensspecialist bespreekt met u welke lenzen het beste passen bij uw ogen en uw wensen. Daarna ontvangt u een set testlenzen en een fles vloeistof mee naar huis. Tijdens de proefperiode krijgt u verschillende controles. Indien de testlenzen nog niet aan uw wensen voldoen, krijgt u uiteraard andere lenzen uit ons contactlensassortiment mee naar huis om te proberen.

 

© Copyright | Alle getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW
Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Algemene voorwaarden | Cookies
org-be_grandoptical:/Content Items/Footer/gob-paymentmethods.png
Welkom bij GrandOptical Kies hier uw taal
 
Bienvenue chez GrandOptical Choisissez votre langue