Extra glasopties

Personalized glas

Deze glasoptie maakt jouw bril volledig gepersonaliseerd. Op basis van zeven unieke meetpunten maken we jouw bril op maat. Dit geldt voor zowel de vorm als de stand van je montuur. 

Ultra dun glas

De glazen van GrandOptical zijn al dun, maar met deze optie maak je ze ultra dun. Ultra dunne glazen zijn een optische verbetering van je bril. Ook bij hoge sterktes geniet je van het mooiste glas. Deze glasoptie raden wij vooral aan wanneer je kiest voor een metalen montuur.

Rodenstock Premium 

Met 150 jaar ervaring ben je met de brillenglazen van Rodenstock verzekerd van een ultieme kijkervaring. Je geniet iedere dag van het scherpste en meest perfecte zicht. 

Rodenstock extra's

Onze Rodenstock glazen komen met extra garanties en services. Zo krijg je: 

  • Zes maanden tevredenheidsgarantie. Wanneer je niet tevreden bent, kun je jouw glazen tot zes maanden na aankoop laten vervangen door een ander type glas met dezelfde sterkte. 

  • Twee jaar kwaliteitsgarantie op brillenglazen. Vertonen jouw brillenglazen binnen twee jaar na de aankoop een productiefout? Dan krijg je een nieuw paar glazen vergoed. 

  • Drie jaar kwaliteitsgarantie op glazen met een premiumcoating. Wanneer je kiest voor een premiumcoating, dan heb je drie jaar kwaliteitsgarantie. 

  • Traveller service voor multifocaal. Ben je in het buitenland wanneer jouw multifocale glazen beschadigd of kwijt raken? Dan stuurt Rodenstock een noodset naar je vakantieadres. In deze set vind je een enkelvoudige bril en een leesbril.  

Coatings van Rodenstock

Rust jouw Rodenstock brillenglazen uit met een extra coating:

  • Rodenstock X-tra clean. Dit aangepaste design van Rodenstock zorgt ervoor dat jouw glazen nog beter bestand zijn tegen vuil en krassen. Daarnaast vermindert het condensatie (het beslaan van je brillenglazen).