Het coronavirus: 
hoe gaan wij daarmee om?

We vinden de gezondheid van onze klanten en medewerkers erg belangrijk. Daarom hanteren we in onze winkels strikte hygiënerichtlijnen. GrandOptical volgt nauwgezet de aanbevelingen wat betreft preventie en sluitings- en openingsdagen op.

Als u last heeft van verkoudheid, hoesten of koorts willen we u verzoeken om uw afspraak af te zeggen, dit kan via de bevestigingsmail die u hebt ontvangen of telefonisch. Ook onze medewerkers zullen als zij last hebben van 1 van deze symptomen niet aanwezig zijn in onze winkels. We weten niet hoelang deze maatregelen zullen duren. We hopen op je begrip en medewerking!

Contactlensaanmetingen & contactlenscontroles

Vanaf heden tot nader order voeren wij geen lenzenaanpassingen en lenzencontroles. Bij lenzenaanpassingen en controles is er sprake van direct contact, vandaar dat dit nu niet mogelijk is. Dit betekent dat deze afspraken moeten worden geannuleerd. Heeft u een afspraak gepland staan? Uw GrandOptical winkel neemt contact met u op zodra u een nieuwe afspraak kunt maken. 

Aangepaste openingstijden


Zoals nationaal vastgelegd, zullen onze winkels tot op nader order op werkdagen op de gewone uren geopend blijven. We sluiten onze winkels in het weekend, op zaterdag en zondag. Dit tot nader order. Openingsuren blijven tot nader order ongewijzigd, maar contacteer best uw winkel in geval van twijfel.

Het kan zijn dat we een afspraak moeten verzetten of annuleren. We vinden dat heel vervelend maar we vinden de gezondheid van onze klanten en medewerkers belangrijk. We hopen hier dan ook op uw begrip.

Uiteraard kan u steeds uw lenzen online bestellen in onze webshop.