De beste gekleurde glazen voor jouw zonnebril

De beste gekleurde glazen voor jouw zonnebril

Wanneer je een mooie merkzonnebril koopt bij GrandOptical, heb je de mogelijkheid om hem op sterkte te laten maken. Zo kan je op momenten dat de zon schijnt ook scherp zien. Je hebt dan keuze uit veel verschillende gekleurde glazen die allemaal 100% UV-bescherming bieden.

Wanneer gebruik jij jouw zonnebril?

In alledaagse situaties

Op het terras, in de tuin of onderweg: met onze bruine ‘sun’ glazen in je zonnebril zijn je ogen elke dag goed beschermd.

Voor water- of wintersport

Als je van water- of wintersport houdt, zijn onze grijze of blauwe ‘sport’ glazen ideaal. Ze verminderen schittering op het water en in de sneeuw.

Tijdens het autorijden

Rijd je veel auto, dan zijn onze oranjebruine ‘traffic’ glazen in je zonnebril erg handig. Door deze glazen zie je meer contrast, ben je beter beschermd tegen verblinding door laagstaande zon en heb je minder last van reflecties op het wegdek.

‘s Avonds

Glazen met een geel getinte ‘nightdrive’ filter zijn extra comfortabel wanneer je in de schemer of ‘s nachts autorijdt. Ze verhogen het contrast, waardoor je ogen meer rust krijgen.

  • Enkelvoudig
  • Multifocaal

Polariserende glazen: extra bescherming in elke situatie

Polariserende glazen geven je ogen extra rust om dat ze schitteringen op het wegdek, water of sneeuw wegnemen. Alle zonnebrillen van Polaroid zijn standaard uitgerust met polariserende glazen. Daarnaast hebben ook Ray-Ban en andere merken uit onze collectie modellen met polariserende glazen.

Wil je meer weten over verschillende gekleurde zonneglazen?

Maak dan online een afspraak of loop eens binnen bij de GrandOptical in je buurt voor gratis advies.

© Copyright | Alle getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW
Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Algemene voorwaarden | Cookies
org-be_grandoptical:/Content Items/Footer/gob-paymentmethods.png
Welkom bij GrandOptical Kies hier uw taal
 
Bienvenue chez GrandOptical Choisissez votre langue