org-be_grandoptical:/Content Items/2017/08/image7.png

De beste gekleurde glazen voor uw zonnebril

Wanneer u een mooie merkzonnebril koopt bij GrandOptical, bieden wij de mogelijkheid om hem op sterkte te laten maken. Zo kunt u op momenten dat de zon schijnt ook scherp zien. U heeft dan keuze uit veel verschillende gekleurde glazen die allemaal 100% uv-bescherming bieden.

Bij GrandOptical heeft u al gekleurde en geharde kwalitatieve zonneglazen vanaf €50 per paar voor unifocale glazen en €150 per paar voor multifocale glazen!

Wanneer gebruikt u uw zonnebril het meest?

In alledaagse situaties
Op het terras, in de tuin of onderweg: met onze bruine ‘sun’ glazen in uw zonnebril zijn uw ogen elke dag goed beschermd.

Voor water- of wintersport
Als u van water- of wintersport houdt, zijn onze grijze ‘sport’ glazen ideaal. Ze verminderen schittering op het water en in de sneeuw.

Tijdens autorijden
Rijdt u veel auto, dan zijn onze oranjebruine ‘traffic’ glazen in uw zonnebril erg handig. Door deze glazen ziet u meer contrast, bent u beter beschermd tegen verblinding door laagstaande zon en heeft u minder last van reflecties op het wegdek.

In de avond
Glazen met een geel getint filter zijn extra comfortabel wanneer u in de schemer en nacht autorijdt. Dankzij super ontspiegeling worden lichtschitteringen tot een minimum beperkt en krijgen uw ogen meer rust. Ideaal als u last heeft van nachtblindheid.

Polariserende glazen: extra bescherming in elke situatie
Wilt u de beste bescherming voor uw ogen in uiteenlopende situaties, kies dan voor polariserende glazen. Deze glazen geven uw ogen extra rust om dat ze schitteringen op het wegdek, water of sneeuw wegnemen.

Alle zonnebrillen van Polaroid zijn standaard uitgerust met polariserende glazen. Daarnaast zijn er van Ray-Ban en andere merken uit onze collectie modellen verkrijgbaar met polariserende glazen.

Onze zonneglazen van Rodenstock
GrandOptical biedt een ruim assortiment kleurglazen van het merk Rodenstock. Daardoor kunt u in uw zonnebril op sterkte dezelfde kleur kiezen als de originele kleur in de zonnebril van uw keuze.

Wilt u meer weten over verschillende gekleurde glazen?

Maak dan online een afspraak of loop eens binnen bij een GrandOptical bij u in de buurt voor gratis advies.

© Copyright | Alle getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW
Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Algemene voorwaarden | Cookies
org-be_grandoptical:/Content Items/Footer/gob-paymentmethods.png
Welkom bij GrandOptical Kies hier uw taal
 
Bienvenue chez GrandOptical Choisissez votre langue