Gratis uitgebreide oogmeting
Gratis uitgebreide oogmeting

Gratis uitgebreide oogmeting

Heeft u het gevoel dat uw zicht achteruit gaat of wilt u weten of u gezonde ogen heeft? Maak dan een afspraak voor een uitgebreide, professionele oogmeting door één van onze opticiens. Hierbij meten zij niet alleen uw zicht, maar kijken ze ook naar de conditie van uw ogen. Voor een oogmeting kunt u altijd binnenlopen bij een GrandOptical bij u in de buurt. Wilt u zeker zijn dat u direct geholpen wordt? Dan maakt u best een afspraak.

Hoe werkt een oogmeting?

Hoe werkt een oogmeting?

1. Het leren kennen van uw persoonlijke situatie

We bespreken uw wensen, eventuele klachten en het gewenste gebruik van uw bril of lenzen.

2. Uw ogen laten meten*

Vanzelfsprekend meten we uw zicht, cilindrische afwijking en de samenwerking tussen beide ogen. Ook kijken we gedetailleerd naar de conditie van uw ogen. Zo testen we uw pupilreactie en bekijken we het oppervlak van uw oog met een microscoop.

3. Uw persoonlijk kijkadvies

Tot slot krijgt u een persoonlijk kijkadvies. Doordat we uw persoonlijke situatie en de conditie van uw ogen kennen, zijn we in staat een oplossing op maat te bieden.

Het juiste moment om uw ogen te laten meten

Soms verschillen de resultaten van een oogmeting van elkaar als deze op dezelfde dag worden uitgevoerd. Het verschil kan worden veroorzaakt door bijvoorbeeld uw gezondheid, het tijdstip van de meting en de omstandigheden gedurende het onderzoek. Onze tips om het beste uit uw oogmeting te halen:

  • Maak op voorhand een afspraak voor de oogmeting zodat er genoeg tijd wordt ingepland voor de oogmeting en oogcontrole.
  • Plan de afspraak of uw bezoek wanneer u zich fit en uitgerust voelt. Bijvoorbeeld in de ochtend, wanneer u nog niet heeft gewerkt.
  • Informeer de opticien over eventueel medicijngebruik of over een chronische aandoening zoals diabetes. Dit kan van invloed zijn op uw ogen.
  • Neem uw huidige bril of contactlenzen mee en vertel uw opticien wat goed en niet goed is aan uw bril of lenzen.
  • Draagt u contactlenzen? Doe uw contactlenzen 24 uur voor het onderzoek uit. Lenzen beïnvloeden namelijk de geometrie van het hoornvlies, waardoor het resultaat van de meting niet objectief is. U kunt wel een bril dragen voor het onderzoek.

* Mocht u geen aankoop bij GrandOptical doen, maar wilt u wel de resultaten van de oogmeting hebben, dan brengen wij €30 in rekening. U ontvangt hiervoor een voucher, die zal worden verrekend indien u binnen de 3 maanden alsnog een aankoop doet.

© Copyright | Alle getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW
Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Algemene voorwaarden | Cookies
org-be_grandoptical:/Content Items/Footer/gob-paymentmethods.png
Welkom bij GrandOptical Kies hier uw taal
 
Bienvenue chez GrandOptical Choisissez votre langue