org-nl_eyewish:/contentimages/2015/trend09/polaroid-round.png

Chunky Bold

Bold is beautiful. Ook dit najaar ziet Grand Optical het groots. Een oversized, haute couture montuur met grote glazen of een grof en zwaar montuur is het accessoire du jour. Oversized of ‘chunky bold’ is letterlijk een ‘grote’ trend dit seizoen. Grote, grove brillen zijn al een tijdje terug in en scoren ook dit seizoen hoog op de trendbarometer.

54cb8e760fefe47212a25a62_dotdotdot.png

Dolce & Gabbana

https://pblx.s3.amazonaws.com/gob/assets-website/imag/trends/201509/trend_chunky_bold_D_G.png

Dolce & Gabbana is het merk van twee Italiaanse modeontwerpers, Domenico Dolce en Stefano Gabbana. Dolce & Gabbana combineert sensualiteit en passie; het merk is innovatief, luxe en creatief. Zo ook dit montuur. Het is een grote zwarte bril met een sensueel luipaard-printje.

54cb8e760fefe47212a25a62_dotdotdot.png

Instyle

org-nl_eyewish:/contentimages/2015/trend09/round-gstar-1.png

De Instyle-collectie ademt één en al trends en bevat de hotste items uit de meest fancy straten ter wereld. Iedereen met wat gevoel voor de laatste trends in de high street fashion, zal zijn toevlucht vinden in de collectie. Het montuur dat we van Instyle zien, is enkel te verkrijgen bij GrandOptical en heeft een arty uitstraling met studs aan de buitenkant. Kortweg Chunky, maar toch 'easy trendy'.

54cb8e760fefe47212a25a62_dotdotdot.png

© Copyright | Gebruiksvoorwaarden | Algemene voorwaarden
org-be_grandoptical:/Content Items/Footer/gob-paymentmethods.png

Welkom bij GrandOptical Kies hier uw taal
 
Bienvenue chez GrandOptical Choisissez votre langue