org-nl_eyewish:/contentimages/2015/trend09/polaroid-round.png

Industrial Look

Minstens zo belangrijk als de look van de bril die u deze winter draagt, is het materiaal waaruit hij gemaakt is. Iedere bril krijgt een boost door het gebruik van een bijzonder materiaal. Durvers gaan voor een vernieuwende textuur. Materialen zoals hout, rubber en gecombineerde materialen geven uw bril nét dat funky extraatje.

54cb8e760fefe47212a25a62_dotdotdot.png

Ray-Ban

org-nl_eyewish:/contentimages/2015/trend09/round-gucci-1.png

Naast de klassieke Ray-Ban Wayfarer, is de Ray-Ban Clubmaster een bekend Ray-Ban icoon. Dit montuur is al jaren een tijdloze klassieker. Dit herkenbare Ray-Ban icoon is nu in een modern, houten jasje gestoken. De bril kenmerkt zich door een meer in het oog springende ‘classy’ look en is met uiterste precisie en vakmanschap vervaardigd uit duurzaam hout. De randen zijn afgewerkt met een gouden finishing touch dat zorgt voor een chique en onderscheidende uitstraling.

54cb8e760fefe47212a25a62_dotdotdot.png

Carrera

org-nl_eyewish:/contentimages/2015/trend09/round-gstar-1.png

Binnen de heren trends voert de kleur blauw de boventoon. Veelal wordt blauw gecombineerd met grijs- en bruintenten of als duotoon gebruikt. Blauw kan een verschillende sfeer neerzetten, een donker blauwe kleur, zeker in combinatie met grijs of bruin, maakt stijlvol. Helder blauw zorgt voor een frisse of sportieve look. Dit felblauwe montuur is van Carrera. Het montuur is gemaakt van metaal gecombineerd met grove rubberen veren.

54cb8e760fefe47212a25a62_dotdotdot.png

© Copyright | Gebruiksvoorwaarden | Algemene voorwaarden
org-be_grandoptical:/Content Items/Footer/gob-paymentmethods.png

Welkom bij GrandOptical Kies hier uw taal
 
Bienvenue chez GrandOptical Choisissez votre langue