org-nl_eyewish:/contentimages/2015/trend09/polaroid-round.png

Luxe à porter

De Luxe-à-porter monturen hebben een klassieke touch, maar zijn altijd opvallend en bijzonder elegant. Schitterende materialen gecombineerd met een perfecte afwerking stralen topkwaliteit uit. De luxe-à-porter lijn bevat exclusieve modellen van hoogwaardige kwaliteit, voorzien van een sublieme pasvorm en authentieke, herkenbare details die we ook bij de grote modehuizen terugvinden.

54cb8e760fefe47212a25a62_dotdotdot.png

Dior

org-nl_eyewish:/contentimages/2015/trend09/round-gucci-1.png

Dior is een echt icoon in de modewereld. De brillen van Dior zijn dan ook een echte musthave voor fashionista’s. Dior staat bekend om draagbare haute couture met vrouwelijke silhouetten en een luxueuze afwerking. Dior heeft de wereld veroverd met moderniteit gecombineerd met tijdloze elegantie, wat ook duidelijk te zien is in de high-fashion brilmonturen. Voor de daredevils zijn er opvallende vlinder exemplaren, zoals deze Dior Montaigne 11 GAS. Deze vlinderbril van Dior is aan de voorkant zwart met aan de bovenkant een subtiele gouden rand en havana bruine veren.

54cb8e760fefe47212a25a62_dotdotdot.png

Bvlgari

https://pblx.s3.amazonaws.com/gob/assets-website/imag/trends/201509/trend_luxe_a_porter_bvlgari.png

Exquise stijl en excellente kwaliteit zijn de bouwstenen van het merk Bvlgari. Door de unieke, handgemaakte juwelen maakte Bvlgari al snel naam als luxueus juwelenhuis en ook de collectie van Bvlgari eyewear is geïnspireerd op de prachtige juwelen. Het is dus niet gek dat ook de monturen ware eyecatchers zijn! Jarenlang vakmanschap kenmerken de collectie van Bvlgari en maken de brillen tot ware sieraden voor op de neus. Deze bril past perfect in de luxe-à- porter trend, met een touch of paars.

54cb8e760fefe47212a25a62_dotdotdot.png

© Copyright | Alle getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW
Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Algemene voorwaarden | Cookies
org-be_grandoptical:/Content Items/Footer/gob-paymentmethods.png
Welkom bij GrandOptical Kies hier uw taal
 
Bienvenue chez GrandOptical Choisissez votre langue