glas portemonnee veer
54cb4c97ca3b7c9a3d9e4697_intro-ht.png

Nordic Design

Strak en modern mét een Scandinavische touch. Dit voorjaar kunnen mannen weer helemaal man zijn. Met monturen geïnspireerd op stijlvol interieurdesign in carbon, rubber, metaal en kunststof. Een aantrekkelijk sobert kleurenpallet van grijs, zwart en havana én de subtiele afwerking met unieke industriële details zorgen ervoor dat u altijd moeiteloos stijlvol voor de dag komt.

Marc by Marc

org-be_grandoptical:/Content Items/2015/trends/03_nordic/brillen-nordic-marcbymarc.png

Marc by Marc Jacobs is de jongerenlijn van Marc Jacobs. Zijn handtekening blijft zichtbaar in de afwerking van de nieuwe mannencollectie: strepen op de veren, onverwachte kleurencombinaties en details aan de binnenkant maken de monturen opmerkelijk elegant!

54cb8e760fefe47212a25a62_dotdotdot.png

Gucci

org-be_grandoptical:/Content Items/2015/trends/03_nordic/brillen-nordic-gucci.png

Het luxe modemerk Gucci staat wereldwijd bekend om zijn kwaliteit, Italiaans vakmanschap en autoriteit in de modebranche. De nieuwe collectie voor mannen is hightech en tegelijkertijd stijlvol. Merk op hoe de metalen front vaak gecombineerd wordt door rubber of carbon in de veren.

54cb8e760fefe47212a25a62_dotdotdot.png

Augusto Valentini

org-be_grandoptical:/Content Items/2015/trends/03_nordic/brillen-nordic-augusto.png

De Italiaanse ontwerper Augusto Valentini is anders dan de anderen. Revolutionair in het gebruik van hoogwaardige materialen! Zijn monturen worden gekenmerkt door geraffineerde details en het gebruik van het aparte trendy kleurgebruik. Wat vindt u van de onderstaande bril?

Monturen van Nordic Design

© Copyright | Alle getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW
Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Algemene voorwaarden | Cookies
org-be_grandoptical:/Content Items/Footer/gob-paymentmethods.png
Welkom bij GrandOptical Kies hier uw taal
 
Bienvenue chez GrandOptical Choisissez votre langue