org-nl_eyewish:/contentimages/2015/trend09/polaroid-round.png

Purple Style

Schrik niet als er deze herfst purple rain uit de hemel komt vallen. De voorjaarscollecties kondigden het al aan: dit najaar ziet u het leven door een paarse bril, in meer dan vijftig tinten, van paars met een roze ondertoon tot paars met een diep blauwe ondertoon. De Purple Style trend zien we terug in heel wat vlindermonturen, ideaal voor rechthoekige, driehoek omhoog of ovale gezichtsvormen! De vorm van de vlinder zorgt ervoor dat uw gezicht mooi in balans wordt gebracht.

54cb8e760fefe47212a25a62_dotdotdot.png

Jimmy Choo

https://pblx.s3.amazonaws.com/gob/assets-website/imag/trends/201509/trend_purple_style_jimmy_choo.png

Jimmy Choo is wereldberoemd door zijn handgemaakte schoenen die menig vrouwenharten sneller doen slaan. Maar de Jimmy Choo monturen zijn net zo uniek. Met een uitgebreide verzameling van vormen en monturen is de collectie ontworpen voor mensen met uiteenlopende smaken en gezichtsvormen. Opvallend en prachtig zijn de juiste woorden om een Jimmy Choo te beschrijven. Dit kunststoffen paarse montuur met steentjes aan de zijkant is een goed voorbeeld van hoe je er met een Purple look kan uitspringen.

54cb8e760fefe47212a25a62_dotdotdot.png

Carrera

https://pblx.s3.amazonaws.com/gob/assets-website/imag/trends/201509/trend_purple_style_carrera.png

De Carrera collectie richt zich op hedendaagse trends zonder de karakteristieke Carrera details uit het oog te verliezen. Denk aan vrolijke kleuren en vrouwelijke modellen aan een zachte prijs. Dit paarse montuur heeft een kunststof voorkant en parelmoeren metallic kleurige veren.

54cb8e760fefe47212a25a62_dotdotdot.png

© Copyright | Gebruiksvoorwaarden | Algemene voorwaarden
org-be_grandoptical:/Content Items/Footer/gob-paymentmethods.png

Welkom bij GrandOptical Kies hier uw taal
 
Bienvenue chez GrandOptical Choisissez votre langue