Retro Chiq

Retro Chic

De monturen van BOSS staan voor klasse, geraffineerde elegantie, hoogwaardige materialen en oog voor detail. Mannen die op zoek naar een retro chic model kiezen best voor de tijdloze Clubmaster. Deze vintage bril heeft een elegante, afgewerkte brug en stijvolle randen. Ook de havannaveren springen in het oog, dankzij de fijne afwerking. Ze zijn voorzien van een geniet scharnier met metalen pin, een hot print logo en bieden daardoor een perfecte zit.

54cb8e760fefe47212a25a62_dotdotdot.png

Hugo Boss

org-nl_eyewish:/contentimages/2015/trend09/round-gucci-1.png

De clubmaster is terug van weggeweest. Een klassiek model met een old school style die zowel voor monturen als zonnebrillen worden gedragen. De clubmaster past perfect bij iemand met een rechthoekige of een ovale gezichtsvorm. Deze clubmaster is van BOSS. BOSS staat voor klasse, geraffineerde elegantie, hoogwaardige materialen en oog voor detail. Dit montuur is gemaakt van kunststof en metaal in een veelzijdige havana kleur.

54cb8e760fefe47212a25a62_dotdotdot.png

Paul&Joe

org-nl_eyewish:/contentimages/2015/trend09/round-gstar-1.png

Het Franse merk Paul & Joe is vernoemd naar de kinderen van de oprichter van het label. Het merk heeft een geheel eigen stijl: non-conformistisch en veelzijdig. het herenmontuur uit de Paul&Joe collectie is een goed voorbeeld van een dubbele brug in de trend retro chic. Het montuur heeft een vintage, edgy touch en kan met zowat elke look gecombineerd worden.

54cb8e760fefe47212a25a62_dotdotdot.png

© Copyright | Alle getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW
Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Algemene voorwaarden | Cookies
org-be_grandoptical:/Content Items/Footer/gob-paymentmethods.png
Welkom bij GrandOptical Kies hier uw taal
 
Bienvenue chez GrandOptical Choisissez votre langue