org-be_grandoptical:/Content Items/2015/trends/trends_09/polaroid-round.png

Round&Round

Tijdens onze modeshow vorig jaar kondigden we de trend al aan, maar nu kunnen we zeggen dat ook het grote publiek is gevallen voor Round & Round. Het ronde montuur is een rechtstreekse ode aan de jaren ’50, en hoewel de herfst nog moet beginnen, geven we graag even mee dat deze trend zich ook doorzet bij de zonnebrillen. Het ronde model wordt in heel wat films gebruikt om de klassieke zakenman of de nerd te karakteriseren, maar in de winter van 2015 is een ronde bril het ultieme fashion statement.

54cb8e760fefe47212a25a62_dotdotdot.png

Fendi

https://pblx.s3.amazonaws.com/gob/assets-website/imag/trends/201509/trend_round_round_fendi.png

Fendi, het flamboyante Italiaanse modehuis waar Karl Lagerfeld creatief directeur is, staat bekend om zijn luxe, kwaliteit en een typische Italiaanse passie voor stijl. De Fendi vrouw is onafhankelijk en zelfverzekerd. Het ronde Fendi- montuur met Havana front en bordeaux veren geeft de vrouw de nodige glamour. Het befaamde dubbele F-symbool op de zijkant van het montuur, ontworpen door Karel Lagerfeld, maakt het plaatje af.

54cb8e760fefe47212a25a62_dotdotdot.png

G-star

org-be_grandoptical:/Content Items/2015/trends/trends_09/round-gstar-1.png

G-Star is sinds 1989 een pionier binnen denim. De filosofie van dit Nederlandse merk is ‘ Just the product’ met een focus op denim vakmanschap en innovatie. De innovatieve eyewear ontwerpen en het superieure vakmanschap weerspiegelen de filosofie van het merk. Het merk is authentiek, innovatief, ruw, stijlvol, puur en functioneel. De schroeven en industriële stijlcodes op buitenkant van de pootjes, is kenmerkend voor de monturen.

54cb8e760fefe47212a25a62_dotdotdot.png

© Copyright | Alle getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW
Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Algemene voorwaarden | Cookies
org-be_grandoptical:/Content Items/Footer/gob-paymentmethods.png
Welkom bij GrandOptical Kies hier uw taal
 
Bienvenue chez GrandOptical Choisissez votre langue