DAMES ZONNEBRILLEN 2017

org-nl_eyewish:/Content Items/2017/zomerbrillentrends/zbt-dames-pink-1.png
org-nl_eyewish:/Content Items/2017/zomerbrillentrends/mobiel-zbt-dames-pink-1.png

Zacht romantische roze of juist een knaltint, roze staat iedereen. Kies voor een poederig roze outfit, of geef je basic look een zomerse twist met een opvallend roze touch. Een zonnebril met roze montuur bijvoorbeeld, of, voor wie de wereld graag door een roze bril ziet, met roze glazen. Met roze voel je je super vrouwelijk, elegant en zelfverzekerd. De Pretty in Pink look is dé dames zonnebrillentrend van dit jaar!

org-nl_eyewish:/Content Items/2017/04/Fashion-statement-v2.png
org-nl_eyewish:/Content Items/2017/04/mobiel-zbt-dames-fashion-3.png

Ben jij niet bang om op te vallen? Dan wordt je zonnebril jouw fashion statement voor deze zomer. Kies een zonnebril met een gewaagd vlindermontuur of opvallende panterprint. Nog niet hip genoeg? Wat dacht je van blauwe glazen of bijzonder gevormde pootjes? Met deze zonnebrillen maak je absoluut een flitsende indruk onder de zon.

org-nl_eyewish:/Content Items/2017/zomerbrillentrends/zbt-dames-jungle-3.png
org-nl_eyewish:/Content Items/2017/zomerbrillentrends/mobiel-zbt-dames-jungle-3.png

De woontrend Urban Jungle is helemaal overgewaaid naar mode en lifestyle. Urban Jungle combineert het pure uit de natuur met de hectiek van de stad. Een perfecte combinatie met stoere, casual, retro en groene elementen. Houd je van actie en afwisseling maar ben je daarnaast dol op basics en puur natuur? Dan past de Urban Jungle zonnebrillentrend perfect bij jou. Kies een zonnebril met schildpadmotief, de havanna of natuurlijke kleuren en materialen en jouw Urban Jungle summer kan beginnen.

org-nl_eyewish:/Content Items/2017/zomerbrillentrends/zbt-dames-bohemian-4.png
org-nl_eyewish:/Content Items/2017/zomerbrillentrends/mobiel-zbt-dames-bohemian-4.png

De nonchalante Bohemian stijl past helemaal bij een zomerse look. Houd jij van lange laid back zomerdagen vol muziek en gezelligheid dan is Festival chique of Ibiza hip, op je lijf geschreven. Zonnebrillen met spiegelglazen, panto modellen en felle kleuren passen bij jouw kleurige zomer outfit. Laat je rokken zwieren en dans de zomer door!

org-nl_eyewish:/Content Items/2017/zomerbrillentrends/zbt-dames-flat-5.png
org-nl_eyewish:/Content Items/2017/zomerbrillentrends/mobiel-zbt-dames-flat-5.png

Helemaal hip deze zomer is de futuristisch ogende platte lens. De ultra vlakke lens geeft elke zonnebril een coole look. Mysterieus met donkere zwarte glazen of modieus met gekleurd glas erin. Voor welke zonnebril je ook gaat, met de flatlens zit je zeker goed deze zomer.

Zonnebril op sterkte

Bijna alle zonnebrillen kunnen wij voor u op sterkte maken. Zo ziet u goed in de zon terwijl u er stijlvol uitziet. Onze opticiens adviseren u graag.

org-be_grandoptical:/Content Items/2017/05/FemaleOnly.png

Zonnebril op sterkte

Bijna alle zonnebrillen kunnen wij voor u op sterkte maken. Zo ziet u goed in de zon terwijl u er stijlvol uitziet. Onze opticiens adviseren u graag.

Stijladvies van onze stylisten

Wilt u graag weten welke zonnebrillentrend het beste bij uw stijl en gezichtsvorm past? Onze stylisten helpen u graag met het vinden van de perfecte zonnebril!

org-nl_eyewish:/Content Items/2017/03/m-stijladvies.png

Stijladvies van onze stylisten

Wilt u graag weten welke zonnebrillentrend het beste bij uw stijl en gezichtsvorm past? Onze stylisten helpen u graag met het vinden van de perfecte zonnebril!

We hebben ons uiterste best gedaan om de rechthebbenden van het gebruikte beeldmateriaal te achterhalen. Meent u rechthebbende te zijn van een of meer van de foto's die wij hebben gebruikt dan vragen wij u vriendelijk contact met ons op te nemen.

© Copyright | Alle getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW
Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Algemene voorwaarden | Cookies
org-be_grandoptical:/Content Items/Footer/gob-paymentmethods.png
Welkom bij GrandOptical Kies hier uw taal
 
Bienvenue chez GrandOptical Choisissez votre langue