Gratis verzending & retour
Pick-up in store mogelijk
Keuze uit ruim 500 zonnebrillen

Ben je op zoek naar een zonnebril op sterkte? Maak voor de aanschaf van een zonnebril op sterkte een afspraak voor een gratis oogmeting. Bekijk alvast onze collectie online en kies uit vele mooie designerbrillen. 

Bekijk de collectie

Zonnebrillen

762 Resultaten
Sorteren op:
Relevant

Zonnebril op sterkte: ontdek de collectie met de mooiste merken 

Niets is vervelender dan verblind worden door de zon. Daarom is een zonnebril op sterkte voor brildragers onmisbaar. Bij GrandOptical heb je keuze uit mooie merkmonturen van onder andere Ray-ban, Polaroid en Serengeti, die helemaal aansluiten op de laatste brillentrends. Dat niet alleen! De glazen kunnen namelijk volledig aangepast worden op jouw wensen. Zo vind je altijd een geschikte zonnebril op sterkte! 

Zonnebril op sterkte kopen bij GrandOptical. 

Onze zonnebrillen op sterkte zijn verkrijgbaar met zowel enkelvoudige als multifocale glazen. Met een multifocale zonnebril heb je zowel van veraf als dichtbij scherp zicht. Daarnaast kun je bij GrandOptical ook  voor een zonnebril op sterkte met gepolariseerde glazen kiezen. Deze glazen bieden bescherming tegen felle lichtweerkaatsing op bijvoorbeeld asfaltwegen of op het water.  

Weet je nog niet welke sterkte jij hebt? Maak dan een afspraak voor een gratis oogmeting Tijdens deze meting bespreken we jouw persoonlijke situatie en controleren we de gezondheid en conditie van je ogen. Zo kunnen we een oplossing op maat aanbieden. 

Maak een afspraak 

Wil je niet steeds wisselen tussen jouw bril en je zonnebril op sterkte? Bekijk dan eens onze overzetzonnebrillen

Koop jouw zonnebril op sterkte en maak gebruik van onze services

Zodra je jouw zonnebril op sterkte bij ons koopt, heb je keuze uit verschillende gekleurde glazen die allemaal 100% bescherming tegen UV-licht bieden. De kleur die jij kiest hangt af van de situatie waarin jij jouw zonnebril op sterkte gaat gebruiken. Lees hier meer over de gekleurde glazen die wij aanbieden. Bekijk al onze services en garanties.