Winkel veilig op afspraak
Pick-up in store mogelijk
Keuze uit ruim 500 zonnebrillen

Op zoek naar een zonnebril die je gemakkelijk op kunt doen zonder dat je je eigen bril af te hoeft te zetten? Bij GrandOptical vind je een mooie collectie aan overzetzonnebrillen. Bestel jouw overzetzonnebril online. Wij leveren hem gratis bij jou thuis af!

Overzetzonnebrillen

12 Resultaten
Sorteren op:
Relevant

Overzetzonnebril: ga voor gemak en optimale zonbescherming. 

Bij GrandOptical vind je een ruim assortiment aan mooie, hippe overzetzonnebrillen voor dames en heren. Een overzetzonnebril beschermt jouw ogen tegen fel zonlicht. Het grote voordeel van een overzetzonnebril is dat je hem eenvoudig over jouw bril op sterkte heen kunt zetten. Je hoeft daardoor geen zonnebril op sterkte aan te schaffen. De bril heeft een perfecte pasvorm waardoor niemand merkt dat er nog een bril onderzit. 

Overzetzonnebril kopen bij GrandOptical

Een overzetzonnebril is zonder sterkte , daarom hoef je niet langs te komen in de winkel, maar kunt je hem gewoon online bestellen. Wij leveren de bril dan gratis bij je thuis af! Is de overzetzonnebril toch niet helemaal wat je had verwacht? Je kunt hem kosteloos retourneren.

Koop jouw overzetzonnebril en maak gebruik van onze services

Een ongelukje met je nieuwe bril zit in een klein hoekje. Dat kan vervelend zijn, zeker als je geen extra garantie hebt. Met onze GrandOmnium verzekering hoef je je geen zorgen te maken over de aanschaf van een nieuwe overzetzonnebril. Daarmee ben je twee jaar verzekerd tegen krassen, breuk, verlies en diefstal. Meer weten? Bekijk al onze services en garanties.