Winkel veilig op afspraak
Pick-up in store mogelijk
Keuze uit ruim 500 zonnebrillen

Ray-Ban zonnebrillen: van de vintage Clubmaster tot de excentrieke Wayfarer, er is voldoende keuze voor iedereen. Bestel jouw Ray-Ban zonnebril online en wij bezorgen hem gratis bij je thuis! Je kunt jouw pakket ook in de winkel ophalen. Lees meer over Ray-Ban.  

Ray-Ban zonnebrillen

247 Resultaten
Sorteren op:
Relevant

Ray-Ban zonnebrillen: voor iedereen een passend model

Ray-Ban is één van de bekendste zonnebrillenmerken ter wereld en is dan ook zeker in ons assortiment te vinden. Het fijne aan dit merk is dat het veel verschillende monturen biedt. Zo zit er voor iedereen een perfecte Ray-Ban zonnebril tussen. Houd je van een retro look? Dan past de Clubmaster zeker bij jou! Ga je liever voor een klassiek model? Neem dan eens een kijkje bij de Aviator modellen. 

Over Ray-Ban

De oorsprong van Ray-Ban gaat terug tot 1929, het jaar waarin de Amerikaanse Air Force onder leiding van Generaal MacCready een zonnebril wilde laten ontwerpen voor piloten. Het eerste model was geboren: de Aviator met G15 lenzen. De naam Ray-Ban werd officieel als merk gedeponeerd in 1937, wat dan ook wordt gezien als de geboorte van het merk.

Ray-Ban zonnebril kopen bij GrandOptical

Heb je een Ray-Ban zonnebril gevonden? Bestel hem dan snel en eenvoudig online in onze webshop! Wij bezorgen jouw nieuwe bril gratis bij je thuis. Je kunt je Ray-Ban zonnebril ook ophalen in de winkel. Ben je niet tevreden? Dan kun je jouw bestelling binnen veertien dagen kosteloos terugsturen. 

Ben jij een bril- of lenzendrager en wil je graag een Ray-Ban zonnebril op sterkte? Dat kan ook! Is je sterkte bekend en ligt deze tussen de -5 en +5? Dan kun je jouw nieuwe zonnebril online bestellen. Is dit je eerste bril op sterkte of is het alweer even geleden dat je ogen zijn gemeten? Maak dan eerst een afspraak en kom langs voor een gratis oogmeting. Dan zorgen wij ervoor dat jouw Ray-Ban zonnebril op de juiste sterkte is afgesteld. 

Maak een afspraak

Koop jouw Ray-Ban zonnebril en maak gebruik van onze services

Wanneer je jouw Ray-Ban zonnebril bij GrandOptical koopt, kun je altijd gebruik maken van onze extra services. Zo kun je bijvoorbeeld gratis online stijladvies van onze stylisten vragen. Daarnaast kun je met onze opticiens kijken naar de beste glazen voor jou, zodat deze helemaal aansluiten op jouw wensen. Lees meer over onze services.