2 maanden omruilgarantie
Gratis onderhoud & controle
Uitgebreide oogmeting in een winkel naar keuze

Ray-Ban zonnebrillen: van de vintage Clubmaster tot de excentrieke Wayfarer, er is voldoende keuze voor iedereen. Bekijk hieronder de Ray-Ban zonnebril collectie of kom langs in de winkel.

Ray-Ban zonnebrillen

133 Resultaten
Relevant

Filter

Ray-Ban zonnebrillen: voor iedereen een passend model

Ray-Ban is één van de bekendste zonnebrillenmerken ter wereld en is dan ook zeker in ons assortiment te vinden. Het fijne aan dit merk is dat het veel verschillende monturen biedt. Zo zit er voor iedereen een perfecte Ray-Ban zonnebril tussen. Houd je van een retro look? Dan past de Clubmaster zeker bij jou! Ga je liever voor een klassiek model? Neem dan eens een kijkje bij de Aviator modellen. 

Over Ray-Ban

De oorsprong van Ray-Ban gaat terug tot 1929, het jaar waarin de Amerikaanse Air Force onder leiding van Generaal MacCready een zonnebril wilde laten ontwerpen voor piloten. Het eerste model was geboren: de Aviator met G15 lenzen. De naam Ray-Ban werd officieel als merk gedeponeerd in 1937, wat dan ook wordt gezien als de geboorte van het merk.

Ray-Ban zonnebril kopen bij GrandOptical

Heb je een Ray-Ban zonnebril gevonden? Je bent van harte welkom in een van onze winkels. 

Ben jij een bril- of lenzendrager en wil je graag een Ray-Ban zonnebril op sterkte? Dat kan ook! Is je sterkte bekend en ligt deze tussen de -5 en +5?  Maak dan een afspraak en kom langs voor een oogmeting. Dan zorgen wij ervoor dat jouw Ray-Ban zonnebril op de juiste sterkte is afgesteld. 

Maak een afspraak

Koop jouw Ray-Ban zonnebril en maak gebruik van onze services

Wanneer je jouw Ray-Ban zonnebril bij GrandOptical koopt, kun je altijd gebruik maken van onze extra services. Zo kun je bijvoorbeeld gratis online stijladvies van onze stylisten vragen. Daarnaast kun je met onze opticiens kijken naar de beste glazen voor jou, zodat deze helemaal aansluiten op jouw wensen. Lees meer over onze services.