Ontdek de zonnebrillentrends van 2018

Met de nieuwste zonnebrillentrends onderstreept u uw persoonlijkheid. Vierkant, extravagant of juist minimalistisch: onze uitgebreide zonnebrillencollectie inspireren u voor een nieuwe look. Samen met onze stylisten gaat u op zoek naar de zonnebril die het beste past bij uw persoonlijkheid én gezichtsvorm.

Squared – stijlvolle, vierkante zonnebrillen

Met een vierkante zonnebril creëert u een originele, eigen stijl en komt u net even anders dan anders voor de dag! Het opvallende montuur benadrukt uw uitgesproken persoonlijkheid en gevoel voor stijl. In een handomdraai geeft u een trendy update aan uw minimalistische outfit, zakelijke look of beach style.

Wired – Comfort met metalen frames

Voor een stijlvolle, minimalistische en zelfs classy look – een tikje anders met subtiele details! Met een wired zonnebril treedt u de zomer lichtvoetig tegemoet. U merkt niet eens dat u een zonnebril draagt: het montuur staat immers comfortabel op uw neus en is dus zeer geschikt voor lange zomerdagen.

Galaxy – Ga voor een futuristische look

Met een futuristische zonnebril bent u iedereen een stapje voor. U heeft er wel een beetje lef voor nodig! De opvallende glazen zorgen voor een hippe uitstraling die zeker gezien mag worden! Welke kleur vindt u het mooist? Of gaat u toch voor frameless- of spiegelglazen? Wat ook uw voorkeur geniet, met een futuristische stijl laat u zien dat u op de hoogte bent van de laatste zonnebrillen trends!

Bold – Extravagant en krachtig

Als u de zomer niet ongemerkt voorbij wil laten gaan, kiest u voor een opvallende zonnebril die elke outfit meteen een opvallende finishing touch geeft. Van het cat eye model of een montuur met tijgerprint tot zonnebrillen met high bridges: met een bold zonnebril benadrukt u een eigenzinnige persoonlijkheid en gaat u een avontuurlijke zomer tegemoet!

Tot 50% korting op uw merkzonnebril

Ook tijdens het najaar komt een mooie zonnebril steeds goed van pas. Bij GrandOptical ontvangt u nu tot 50% korting op een selectie zonnebrillen, ook van grote merken!

Merkzonnebril cadeau bij aankoop van een bril

Tot 50% korting op uw merkzonnebril

Ook tijdens het najaar komt een mooie zonnebril steeds goed van pas. Bij GrandOptical ontvangt u nu tot 50% korting op een selectie zonnebrillen, ook van grote merken!

© Copyright | Alle getoonde prijzen op de website zijn inclusief BTW
Gebruiksvoorwaarden | Privacy | Algemene voorwaarden | Cookies
org-be_grandoptical:/Content Items/Footer/gob-paymentmethods.png
Welkom bij GrandOptical Kies hier uw taal
 
Bienvenue chez GrandOptical Choisissez votre langue