Gekleurde glazen

Bij GrandOptical bieden we ruime keuze verschillende kleuren glazen. Elke kleur heeft een andere functie. Welke kleur glas het beste past bij jou, hangt af van je wensen en dagelijkse bezigheden: 

  • Voor alledaags gebruik. Op het terras, in de tuin of onderweg: met onze bruine ‘sun’ glazen in je zonnebril zijn je ogen elke dag goed beschermd.

  • Voor water- of wintersport. Als je van water- of wintersport houdt, zijn onze grijze of blauwe ‘sport’ glazen ideaal. Ze verminderen schittering op het water en in de sneeuw.

  • Tijdens het autorijden. Rijd je veel auto, dan zijn onze oranjebruine ‘traffic’ glazen in je zonnebril erg handig. Door deze glazen zie je meer contrast, ben je beter beschermd tegen verblinding door laagstaande zon en heb je minder last van reflecties op het wegdek.

  • 's Avonds en ‘s nachts. Glazen met een geel getinte ‘nightdrive’ filter zijn extra comfortabel wanneer je in de schemer of ‘s nachts autorijdt. Ze verhogen het contrast, waardoor je ogen meer rust krijgen.

Diverse glasopties

Als je een zonnebril op sterkte koopt bij GrandOptical, dan heb je keuze uit diverse glasopties. Welke zonneglazen het beste bij jou passen, hangt af van jouw wensen, leefstijl en smaak. Hieronder lichten we de verschillende glasopties toe. 

Gepolariseerde glazen

Gepolariseerde glazen bevatten een speciaal filter dat schitteringen van de zon op vlakke oppervlakken, zoals water, sneeuw en wegen, absorbeert. Ben jij veel op de weg, het water of de piste te vinden? Dan zorgt een zonnebril met gepolariseerde glazen ervoor dat je altijd en overal goed zicht hebt. Lees meer over gepolariseerde glazen

Multifocale zonneglazen

Draag jij gewoonlijk een multifocale bril? Bij GrandOptical kun je ook kiezen voor een zonnebril op sterkte met multifocale zonneglazen. Zo heb je altijd en overal scherp zicht, zowel dichtbij als veraf. Lees meer over multifocale glazen

Wat kost een zonnebril op sterkte?

De prijs van een zonnebril op sterkte hangt af van diverse factoren. Denk hierbij aan het montuur dat je kiest, maar ook de glazen zijn bepalend voor de prijs van jouw nieuwe zonnebril op sterkte.