2 maanden omruilgarantie
Gratis onderhoud & controle
Uitgebreide oogmeting in een winkel naar keuze

Zonnebrillen

16 Resultaten
Relevant

Een zonnebril kopen die jou past!

Wil jij graag een nieuwe zonnebril kopen? Maar dan wel één die echt bij jouw gezicht en stijl past? Dan vind je vast en zeker je nieuwe zonnebril bij GrandOptical. Bij GrandOptical heb je namelijk keuze uit vele modellen en trends. Denk bijvoorbeeld eens aan één van onze hippe, ronde zonnebrillen. Ook kun je gaan voor een vintage look met de retro revival trend, of kies voor onze all-time favorite: de piloten zonnebril! In ons ruime assortiment vind je heren zonnebrillen, dames zonnebrillen en kinderzonnebrillen van de mooiste merken.

Een gepolariseerde zonnebril, iets voor mij? 

Je hebt er vast wel eens van gehoord: een zonnebril met gepolariseerde glazen. In tegenstelling tot een zonnebril met normale glazen, zorgen gepolariseerde glazen ervoor dat je ogen worden beschermd tegen de felle weerkaatsing van zonlicht op vlakke oppervlaktes, zoals asfaltwegen en water. Zit jij dus vaak in de auto, ben je veel op het water te vinden of ga je vaak op wintersport? Dan is een gepolariseerde zonnebril iets voor jou! 

Zonnebril op sterkte

Een zonnebril op sterkte is onmisbaar voor brildragers. Ben jij op zoek naar een zonnebril op sterkte? Kom dan langs in één van onze winkels. 

Kiezen voor een overzetzonnebril

Draag je een normale bril en wil je je ogen graag beschermen tegen zonlicht? Dan is een overzetzonnebril ideaal voor jou! Een overzetzonnebril is eenvoudig in gebruik, enorm functioneel en ook nog eens goedkoper dan een aparte zonnebril op sterkte. Veel voordelen dus! Wees niet bang dat een overzetzonnebril ouderwets is. Tegenwoordig bestaan er namelijk hippe suncovers en clip-on zonnebrillen! Kom langs in een van onze winkels voor advies.

Zonnebrillen van toonaangevende merken

Als je een zonnebril gaat kopen, is het vooral belangrijk dat jij de zonnebril mooi vindt. Ongetwijfeld heb je een aantal voorkeuren, zoals het materiaal dat wordt gebruikt of de grootte van de glazen. Bij GrandOptical vind je zonnebrillen van de mooiste merken, waarbij ieder merk een uniek karakter heeft. In de winkel kun je ontdekken welk merk het best aansluit bij jouw wensen. Je vindt er onder andere zonnebrillen van de onderstaande merken:

Ray-Ban zonnebrillen | Persol zonnebrillen | Gucci zonnebrillen | Privé Revaux zonnebrillen

Een zonnebril kopen met de voordelen van GrandOptical

Bij ons kun je je zonnebril namelijk altijd gratis laten afstellen en reinigen. En met onze Grand’Avantage garantie ben je altijd gerust van goede service na een ongelukje met je zonnebril. 

Lees hier meer over de garanties en services van GrandOptical

Maak een afspraak bij een opticien in je buurt.

Typ 2 of meer tekens voor resultaten. Als de resultaten voor automatisch aanvullen beschikbaar zijn, gebruikt u de pijlen omhoog en omlaag om te bekijken en Enter om te selecteren. Touch bedenkt gebruikers, verken door aanraking of met veegbewegingenGeen resultaten gevonden, gebruik down om je huidige locatie te delen